Polat ve Yılmaz “Kariyer Günü”nde

Polat ve Yılmaz “Kariyer Günü”nde

Üniversitede, “Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi” tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” sürüyor.

 Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde, “Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi” tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” sürüyor.

Bu bağlamda, üniversitenin “Genç Liderler Topluluğu” tarafından gerçekleşen etkinliğe Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı, Bandırma Belediyesi Meclis Üyesi ve Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği(BANSİAD) yönetim kurulu üyesi Adem Yılmaz katıldılar.

“Genç Liderler Topluluğu” başkanı İlknur Yoldar’ın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Polat ve Yılmaz, öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktardılar.

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLER MAÇA ÜCRETSİZ GÖTÜRÜLECEK

Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı Adem Yılmaz, 2 Haziran 2022 Perşembe günü, Kocaeli Stadı’nda, saat 20.00’de başlayacak olan Spor Toto 1. Lig play-off final maçına üniversite öğrencilerini, passolig harcamaları dahil olmak üzere ücretsiz götürüp getireceklerini belirtti.

Yılmaz, Bandırmaspor’un başarısının sırrını, kulüp başkanı Onur Göçmez’in başkanlığındaki Bandırmaspor yönetim kurulunun uyum içinde çalışmasına, Bandırma ile bütünleşmesine ve Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un büyük desteğine bağladı.

PROF. DR. ALPASLAN SEREL’E İLGİNÇ ATKI

Etkinliğin sonunda, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, günün anısına Polat ve Yılmaz’a plaketlerini verdi.

Bu arada Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı Adem Yılmaz da, eski bir futbolcu olan Serel’e, üzerinde “Herkes yılsa, Adem Yılmaz” yazılı bulunan bir atkıyı armağan etti. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Polat Yılmaz “Kariyer
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı