Polis 167.kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Polis 167.kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Çılman: ‘'Toplumun da desteğiyle başarı çıtamızı yükseltmeye çalışıyoruz''






Polis Teşkilâtı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü Bandırma'da da törenlerle kutlandı.

Hava koşullarının elverişsizliği nedeniyle Cumhuriyet alanında gerçekleşmesi gereken kutlama programı Çenenk töreni ardından Ticaret Odası Konferans Salonu'na alındı.


Törende ilk konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Çılman, yaptıkları çeşitli hizmet ve uygulamalar hakkında bilgi verdi. Çılman, Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla özveriyle çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk'ün de milli mücadele yıllarında yaptığı gibi, toplumun da desteğini alarak başarı çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda, toplum destekli polislik uygulamalarına özel bir önem veriyoruz. Bu düşüncelerden hareketle, birçok sosyal sorumluluk projesini de, diğer proje ortakları ile yaşama geçiriyoruz” diye konuştu.

Kaymakam Ali Mantı da konuşmasında, güvenliğin olmadığı yerde huzur, hukuk ve sosyal yaşamın da bulunamayacağını vurgularken, Güvenliğimizi sağlayan polisimiz, jandarmamız ve askeri birliklerimizi kutluyorum” dedi.

Ardından, Polis” konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrenciler ile İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen İşaret Dili Eğitim Projesi”nde 120 saat eğitim alan 11 polise sertifikaları verildi.

Bandırma'daki kutlama programında Kaymakam Ali Mantı, Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Binbaşı Hazer Yılmaz, Belediye Başkanı Sedat Pekel,  Adalet Komisyonu Başkanı Selda Devrim Yıldırım , Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan,  Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı ve Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir de hazır bulundu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli