Polis benzetmesiyle adam dövdü

Polis benzetmesiyle adam dövdü

Edremit'te hatalı sollama nedeni ile çıkan kavgada kendisini polis olarak tanıtan kişi otobüs sürücüsünü kan revan içinde bıraktı.





Edremit'te sollama nedeni ile kendisini polis olarak tanıtan kişi Ben Polisim” dedi ve otobüs sürücüsünü kan revan içinde bıraktı.

Edremit Devlet Hastanesi kavşağında sollama yüzünden çıkan kavgada otobüs sürücüsü arkasındaki özel bir otomobil sürücüsü tarafından Sen nasıl solluyorsun. Ben polisim” diyerek darp ettiği öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre Manisa'dan Edremit'in Akçay beldesine yolcu taşıyan şehirlerarası Alaşehir Sarıkız adlı yolcu otobüsünün sürücüsü Aydın Poyraz Edremit Devlet Hastanesi kavşağındaki ışıklarda başka bir aracı solladığı sırada arkasından seyir eden otomobil sürücüsü otobüsü ışıklarda yakaladı. İddiaya göre, otomobilinden inen öfkeli sürücü Aydın Poyraz'a ‘Silah'ını göstererek Ben polisim, sen nasıl solluyorsun” dedi.

Daha sonra otobüsün içinde bulunan yolcuların gözü önünde taşınması yasak olan ‘Muşta' denilen parmaklara geçirilen yumruk atınca karşıdaki insanın kemiklerini kıran halkalarından parmaklara takılan, bazen ucunda sivri şeyler bulunan aletle otobüs sürücüsü Aydın Poyraz'a saldırdı. Birkaç yumruk darbesiyle kan içinde bırakan ve henüz kimliği tespit edilemeyen öfkeli otomobil sürücüsü olay yerinden otomobiline binerek kaçtı. Olay yerine gelen polis çevrede araştırma yaparken yaralı sürücü Poyraz, olay yerine gelen ambulansla Edremit Devlet Hastanesine tedavi altına alınırken yolcular ise başka araçlarla Akçay'a götürüldü.

Kavga ile ilgili soruşturma devam ederken polis, kavgaya karışan ve kendisini polis olarak tanıtan silahlı kişinin peşine düştü.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı