Polis Halkın İçinde

Polis Halkın İçinde

Polis teşkilatının 167.yıldönümü etkinliklerinde Bandırma Polisi Halkın içine indi.




Polis teşkilatının 167.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bir dizi programı uygulamaya geçiren Bandırma Polisi Halkın içine inerek, Toplumsal yaşamda hayatı kolaylaştıracak etkenleri paylaştı.

Bandırma Polisi özellikle ‘'155 Polis İmdat'' numarası üzerinde uygulamaya koyduğu ‘'Uyumayan numara'' ile toplum psikolojisini ortadan kaldıran olumsuzlukları elimine etmek istediği görüldü.

Bu anlamda öncelikle polis teşkilatına verilen seminerin ardından bugün de Liman AVM de gerçekleştirilen etkinlik ile ‘'Uyumayan numara 155''  tanıtıldı.

Liman AVM de gerçekleştirilen etkinliğe başta ilçe kaymakamı Ali Mantı, belediye başkanı Sedat Pekel, İlçe Milli Eğitim müdürü Şakir Demirhan, İlçe Emniyet müdürü Abdülkadir Çılman Polis teşkilatının önde gelen birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan ilçe Emniyet müdürü Abdülkadir Çılman, Belediye başkanı Sedat Pekel, Kaymakam Ali Mantı uygulamaya konulan ‘'Uyumayan numara 155'' ile Bandırma da huzur ve güvenin en üst noktada gerçekleşeceğine inandıkları belirtildi.


















Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli