Polis hırsızlık olayları faili iki kişiyi yakaladı

Polis hırsızlık olayları faili iki kişiyi yakaladı

Bandırma nın yanı sıra birçok ilçede hırsızlık olayına karışan iki kardeş tutuklandı




Önceki gün Paşakonak Mahallesi 1028. Sokak üzerinde bulunan Özel bir kolejde meydana gelen Hırsızlık olayının fail veya faillerinin tespiti ve yakalanması için yapılan çalışmalar sonucu 2.kişi yakalanarak çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar.

Polis çevre il ve ilçelerde meydana gelen benzer Hırsızlık olaylarından elde edilen POLNET Polis Ajandasında yayınlanan güvenlik Kamera görüntülerinde kimliği belirsiz şüphelilere ait görüntüler incelenerek Bandırma daki hırsızlık olaylarının faillerine ulaştı.

Atatürk Caddesi üzerinde Garanti Bankası önünde iki şahsın hırsızlık olayları ile ilgili görüntülere uyum sağlaması üzerine bir müddet fiziki takip yapılarak yakalanan iki kişi
Mülkübey İşhanında yakalanarak göz altına alınmaları sonrası yapılan sorgulamalarında İsmail ZEYBEK(32)ve kardeşi Murat ZEYBEK(27)in değişik tarihlerde işledikleri suçlardan dolayı haklarında tanzim edilen evraklarla birlikte çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Şüphelilerin, Bandırma haricinde,  Erdek İlçesinde 1 Adet Dershaneden, Edremit ilçesinde 5 Adet Dershane ve 2 Adet Okuldan, Tokat il merkezinde 4 Adet Dershaneden, Tokat ili Niksar İlçesinde 1 Adet Dershaneden, Zonguldak ili Ereğli ilçesinde 3 Adet Dershane ve 1 Adet Sürücü Kursundan Hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Yakalanan şüphelilerin arama kararı ile ikamet ve üzerlerinde yapılan aramalarda toplam 6.561 TL para,  5 Adet Tornavida, 1 Adet küçük el feneri, 1 Adet Canon marka fotoğraf makinesi, 1 Adet siyah renkli ve 1 Adet Mavi renkli Mont, 2 Çift Spor Ayakkabısı ele geçirildi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli