Polisimize selam!

Polisimize selam!

Bandırma Emniyet Müdürü Duran: “Büyük bir vatan sevgisi ve hizmet anlayışıyla görevdeyiz”

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’inci yılı Bandırma’da da törenle kutlandı.

Cumhuriyet alanında düzenlenen kutlama törenine Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Mavi, Bandırma Polis Emeklileri Derneği Başkanı Selahattin Ercan, gaziler, polisler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı işe başladı. Ardından Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran ve Bandırma Polis Emeklileri Derneği Başkanı Selahattin Ercan, Atatürk anıtına çelenk koydular.

Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, şunları söyledi:

“Türk Polis Teşkilatı, bir buçuk asrı aşan engin deneyimi, yetişmiş insan gücü, modern donanım ve ekipmanlarıyla, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan üstlendiği görevini yüksek sorumluluk bilinci, büyük bir vatan sevgisi ve hizmet aşkıyla sürdürmeyi ilke edinmiştir.

Bugüne kadar, asayiş ve huzurun sağlanmasında yaptıklarıyla göz dolduran teşkilatımız, bugünden sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli kurumlarından biri olmayı sürdürecektir. Sözlerime son verirken aziz şehitlerimizi rahmetle, gazi ve emeklilerimizi minnetle anıyor, halen görevlerinin başında olan meslektaşlarımı ve fedakâr ailelerini hürmetle selamlıyorum.”




Anahtar Kelimeler: Polisimize selam!
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı