Polis´ten yeni operasyon

Polis´ten yeni operasyon

Bandırma da Esrardan 20 kat etkili SKUNK ele geçirildi

Bandırma KOM Grup Amirliği görevlilerince Bandırma ilçesinde yapılan çalışmalarda,

daha önce 1 kilo 340 gram esrar maddesi ile yakalanan T.A. isimli kişinin, H.D.ve H.Y. ile birlikte İstanbul´dan temin ettikleri uyuşturucu maddeyi bir kargo şirketi aracılığıyla başka bir kişi adına gönderip, kendilerinin otobüs ile geldikleri ve getirdikleri uyuşturucu maddeyi kullanıcı kişilere satışını yapacaklarının belirlenmesi üzerine operasyon başlatıldı.

Erdek şubesinde, kişilerin gönderdikleri belirlenen 200 gram SKUNK maddesi ele geçirilerek, bu kişilerin yakalama işlemleri yapıldı. Ele geçirilen SKUNK maddesinin yapılan incelemesinde esrar maddesinden 20 kat daha fazla uyuşturucu etkisine sahip olduğu ve 200 kişiye satışının yapılabileceği saptandı. H.D. isimli kişinin oturduğu evde yapılan aramada da uyuşturucu madde tartımında kullanılan bir adet hassas terazi ile 10 gram sentetik kannabinoid Bonzai maddesi ele geçirildi.

Olayda yakalanan her üç kişi de, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ayrıca Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Sındırgı ilçesinde yapılan çalışmada; kullanıcı şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenerek yakalanan Ö.A.-E.O.Ç.-H.A.-K.D.-N.D. isimli kişilerin evlerinde yapılan aramada 21 adet satışa hazır duruma getirilmiş, 17 gram sentetik kannabinoid Bonzai maddesi bulundu. Adli makamlara sevk edilen 5 kişiden K.D. ve N.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Önder BALIKÇI

/resimler/2017-2/12/1145480682937.jpg



Anahtar Kelimeler: Polis yeni operasyon
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli