Postane çilesi

Postane çilesi

Yetersiz personel, hizmete cevap veremiyor.

Bandırma Postanesinde yetersiz personelle verilen hizmet vatandaşın sabrını zorluyor.

Bandırma Postanesinden sıra numarası alarak havale yapmak isteyen vatandaşların saatlerce sıra beklemesi, sabırları tüketip zaman zaman tansiyoların ükselmesine neden oluyor.

Bu sabah telefon ile Bandırma Manşet`i arayan Postane mağdurları yapılan çalışmanın kamusal bir yapıya uygun çalışma olmadığı, herkesin kendine göre kısıtlı zamanı bulunduğunu ancak, Bandırma Postanesinde havale kabulünde sadece 1 memurun bulunması sıra fişi alan kimsesnin 7-8 saat beklemesine neden olduğu belirtildi.

Nitekim bize gelen telefonun ardından gittiğimiz Bandırma Postanesindeki izdiham iddiları doğrular nitelikte idi.

Postane müdürlüğü hakkındaki iddialar ise kasıtlı personel görevlendirmeyip, vatandaşı faiş havale ücreti ile Bankalara mahkum etmekti.




KÖYLÜ 10.5
3.09.2013 13:26:44
Aslında oradaki o TEK MEMURUDA oradan alıp yerine MÜDÜR BEYİ TEK BAŞINA oraya oturtacaksın ki bakalım o Müdür efendi orada ne kadar dayanıp görev yapabilecek?Daha çok değil 2-3 sene öncesine kadar BANDIRMA POSTAHANESİNDE yeterli eleman olduğundan bütün görevler aksamadan yerine getiriliyordu.Oysa şimdi eğer mektubunuz elinize ulaşabiliyorsa kendinizi şanslı hissetmelisiniz.Mesela ben Kredi Kartı Hesap Ekstremi en az 2 ay sonra alabiliyorum.BUNADA ŞÜKÜR DİYORUM.TABİİ BU DURUM MÜDÜR BEYİN UMURUNDA BİLE OLMUYOR...

Fahri
4.09.2013 16:29:24
Ben yurtdışından aileme bir paket yolladım ve yine yerine ulaşmadı. Paketin nerede olduğu belirsiz kimse elini vicdanına koyup da belki bu pakette çok önemli hayati önem taşıyan bir şey vardır diye yerine ulaştırmıyor. Yazıklar olsun. $ahlanan bir ülke olan TC`nin içinde üçüncü dünya ülkesi durumlarında yaşayan sözde çağdaş bir Bandırma. Yazıklar olsun size.

  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı