Potanın minik devleri

Potanın minik devleri

Geleceğin Basketbolcuları, ?Banvit Basketbol Yaz Okulları?nda ter döküyor.

Basketbola gönül veren ve gelecekte adından söz ettirmeyi hedefleyen küçük sporcular ilerde bir yıldız olabilmek için ?Banvit Basketbol Yaz Okulları?nda ter döküyor.

/resimler/2017-7/25/1549200281931.jpg

Bandırma´da basketbolun gelişimine büyük destek veren Basketbol Süper Ligi´nin güçlü ekibi Banvit yaz ve kış spor okullarında eğittiği gençleri alt yapıya dahil ediyor.

Banvit Basketbol Kulübü´nün yıllardan beri düzenlediği organizasyonlardan biri olan ? Banvit Basketbol Okulları? gençleri spora teşvik ve geleceğin yeteneklerini keşfetmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Toplamda 160 öğrencinin katıldığı yaz okulları geleceğin basketbolcuları için çok önemli fırsat niteliğini taşıyor.

Türk Basketbolu´nda yaptığı yatırımlar, kazandırdığı tesisler ve elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Banvit Basketbol Kulübü aynı zamanda geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda gerçekleştirdiği organizasyonlara gün geçtikçe yenilerini ekleyen Yönetim ? Banvit Basketbol Yaz Okulu? çalışmalarına da büyük önem veriyor. 1999 - 2009 tarihleri arasında doğan sporcuların katıldığı ?Yaz Okulu ?nda basketbola gönül veren ve gelecekte ardından söz ettirmeyi hedefleyen küçük sporcular ilerde bir yıldız olabilmek için ter döküyor.

Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Zeytingöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada ? Banvit olarak ülke basketboluna yeni yetenekler kazandırmayı misyon edinmiş bir Kulübüz. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalardan biri olan basketbol okulları, basketbola tutkulu genç sporcuların basketbolla ilgili temel ve teknik bilgileri de öğrenerek gelişimlerine katkı sağlayacakları bir ortam. Çalışmalarını Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda sürdüren Basketbol Okulumuza tüm basketbol sevdalısı gençlerimiz davet ediyoruz? dedi. Ahmet PESEN

/resimler/2017-7/25/1549474188958.jpg



Anahtar Kelimeler: Potanın minik devleri
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli