Poyraz´lı Karabayır´da sert esti.

Poyraz´lı Karabayır´da sert esti.

AKP´nin çiçeği burnunda vekili Mahmut Poyraz´lı Rüzgar güllerinin açılışında esti-gürledi

 

AKP eski Balıkesir il başkanı 7 Haziran seçimleri ardından 1. sıra Milletvekili olarak TBMM bazındaki çalışmalarına hızlı başladı.

Gönen´de yapılan bio gaz tesisleri açılışı ardından beraberinde Bandırmalı vekil Sema Kırcı ile Bakan Taner Yıldız´a tahsis edilen vip otomobil ile Edincik te ki tören alanına gelen Mahmut Poyrazlı karşılaşa töreni öncesi yüksek morale sahipti.

Törende ilerleyen saatler Poyrazlı´nın psikolojisini bozdu. Törende yapılan konuşmalar ardından enerji santralinin açılışını yapmaya geçilirken aynı zamanda hukukçu olan  tecrübeli siyaset adamının sesini yükselttiği görüldü.

Önce Edincik Enerji AŞ´nın onursal başkanı teskin etmek istedi. Başarılı olamayınca başta Bandırma Etimaden İşletme müdürü Recep Şekerci ardından sırası ile AKP ilçe yönetim kurulu üyeleri ve son olarak Bandırma Kaymakamı Ali Mantı açılış boyunca Poyrazlı´yı teskin etme noktasında büyük çaba sarf ettiler.

Poyrazlı, zaman zaman sesini yükselterek "Zaten bu özel işletmelerin hiçbir programına katılmayacaksın, bir çağrı dahi yok, bir davetiye gönderilmedi. Bakan´ı ben getirdim istesem arabanın kapılarını açtırmam, aşağı indirmeden geri döndürürdüm." dediği duyuldu.

Poyrazlı´nın Karabayırdaki öfkesi kimsenin gözünden kaçmadı. Ancak nedeni anlaşılmayan öfke nöbetinin açılışa davet başta olmak üzere, kendisine gereken itmam gösterilip tören alanında konuşma verilmediği, adından bahsedilmediği olarak algılandı.

Edincik Enerji AŞ yönetim kurulu Başkanı Ali Hazır, rüzgar gülü izlenimi dönüşü konuya ilişkin olarak Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un yanına gelerek, "Sayın Başkan program organizesinde gerçekleşen hatalar kişilerin tanınmayışından dolayı sehven meydana gelmiştir. Özür dileriz." dediği duyuldu.

A. Edip Uğur, ise Poyrazlı´nın yersiz ve gereksiz gördüğü tepkisini anlamsız bulduğunu anımsatarak "Boş ver aldırma zaten Bakanı ben getirdim." dediği duyuldu.

/resimler/2015-7/11/1036238572541.jpg

/resimler/2015-7/11/1037147323596.jpg



Anahtar Kelimeler: Poyraz Karabayır sert esti
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false