POYRAZLI KÖYÜNDE İÇME SUYU ÇALIŞMALARI

POYRAZLI KÖYÜNDE İÇME SUYU ÇALIŞMALARI

Erdek Poyrazlı`da bu yaz su sıkıntısı çekmeyecek








Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız Paşalimanı Adasındaki Poyrazlı Köyü'nde incelemelerde bulundu.

Erdek Özel İdare Müdürü Ayhan İPEK'in de katıldığı Poyrazlı Köyü ziyaretinde, Köy Muhtarı Kamil ÖRNEKLİ köyün sorunları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Köy Sakinleriyle de görüşen Kaymakam KAYGISIZ, vatandaşlarımızın isteklerini dikkatle dinledi.
Poyrazlı Köyündeki liman, rıhtım ve su deposu çalışmalarını yerinde gören KAYGISIZ  yaptığı açıklamada Poyrazlı Köyümüzde yürüttüğümüz kamu yatırımlarını yerinde görmek, vatandaşlarımızla köy sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Köyümüzü ziyaret ettik. Limanımızdaki iskele yapımı bitti. Yüz tonluk içme suyu deposu yapım inşaatı devam ediyor. Poyrazlı Köyümüzün  nüfusu yaz aylarında artıyor. Dolayısıyla su tüketimi de arttığından mevcut sondaj ve su deposu yeterli gelmiyordu.  Aynı zamanda eski depo ömrünü de tamamladığından Modern ve büyük su deposu yapımına karar verdik. Mevcut çalışmayı  Köy Muhtarlığımızla birlikte yürütüyoruz. Bu yaz köylülerimiz ve tatilini köyümüzde geçirecek turistler su sıkıntısı çekmeyecek” dedi.


Poyrazlı Köy Muhtarı Kamil ÖRNEKLİ ise Köyüne yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Köyümüz Paşalimanı Adasında  muhteşem doğaya sahip sahil ve turizm köyü. Yazları köyümüz turistler tarafından akına uğradığından küçük ve eski olan su depomuz yeterli gelmiyordu. Geçen yıl imkanlarımızla sondaj vurduk ve saniyede 12 litre su bulduk. Hemen sondajın yanında içme suyu deposu inşaatına başladık. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Su deposunu sezona yetiştireceğiz” açıklamasında bulundu.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı