Pro Foto açıldı.

Pro Foto açıldı.

Sekiz yıldır profesyonel fotoğrafçılık yapan Gökhan Kasapoğlu, aile şirketi olan Varol Fotoğrafçılık'taki genel müdürlük görevini bırakarak, devir aldığı Pro Foto'yu görkemli açılış töreni ile hizmete soktu.

Cumartesi günü saat 13.30 da gerçekleştirilen açılışa, Kaymakam Ali Mantı, CHP Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkanı Sedat Pekel,  Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sami Sözat, AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci, CHP Belediye Başkan adayı Dursun Mirza katıldı.

Bandırma Müftüsü Cahit Çetin ise dualarla kesilen kurdeleye eşlik ederken Varol Fotoğrafçılık Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Eyüp ve Abdullah Kasapoğlu açılışta hazır bulundu.

Eşref Kasapoğlu; Profoto markasının da aramıza katılmasıyla Kasapoğlu Ailesine yeni bir birey eklendiğini belirterek, desteklerinin süreceğini söyledi. 

Açılışa özel ücretsiz özel çocuk fotoğrafı çekimi yapan ProFoto ailesi gönülleri fethetti. ProFoto Bandırma`da bir ilke imza atarak şehrin sokaklarında ve etkinlik boyunca bir gelin ve damadın da kalabalığa eşlik etmesini organize etti. Erken çekim rezervasyonlarında, açılışa özel indirimlerin de yapılacağı öğrenildi.

Gökhan Kasapoğlu açılışta yaptığı konuşmasında, "bundan sonraki ticaret hayatıma Foto Varol`un sonsuz desteği ile onlardan ayrı bir şekilde devam edeceğim. ProFoto sıradışılık ve farklı vizyonu ile sizlerin karşısına çıkmaktan gurur duyuyor. Günboyu fotoğraf çekimi, düğün hikayesi,tanıtım filmleri başlıca yapacağımız işler arasında. Bunun dışında stüdyo çekimleri, vesikalık, doğum ve bebek fotoğrafçılığı ve çeşitli baskılı ürünlerle hizmet vereceğiz."diyerek konuşmasını ailesine teşekkürlerini sunarak bitirdi.

Fotoğraf alanında bir çok önemli isimle çalışan Kasapoğlu, kendi markasını hayata geçirmek adına Pro Foto’yu  yeniden dizayn etti. Bugüne kadar bir çok çiftin mutlu günlerine tanıklık eden ve bunu da yaparken keyif alarak özgün işlere imza atmış olan Gökhan Kasapoğlu bundan böyle kendi markası Prooto Bandırma ile yoluna devam edecek.

Her geçen gün yenilenen özgün çalışmalarla gelin ve damatların karşısına çıkan Profoto markası Bandırma’nın ve Balıkesir bölgesinin düğün fotoğrafçılığı alanında en çok aranılan isimler arasında yer almaya hazırlanıyor. Oluşturulan yeni stiliyle, sunumlarını müşteri temsil odasında gercekleştirecek. Düğünü olan çiftlere sunulan hizmetin  kalitesini en üst seviyede tutarak, Bandırma ile sınırlı kalmayıp şimdiden rezervasyonu yapılmış şehir dışı çekimleri ile devamlılığını sürdürecek.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli