Proje Koordinasyon Ekipleri Eğitimlere Devam Ediyor

Proje Koordinasyon Ekipleri Eğitimlere Devam Ediyor

Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinasyon ekibi eğitimlerine devam ediyor.




Bir
çok başarılı projelere imza atan Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinasyon ekibi eğitimlerine devam ediyor.

Balıkesir'de 8 ayrı eğitim merkezinde devam eden Proje Hazırlama Teknikleri Seminerlerinin ilk grup eğitimleri tamamlandı.

2-3-4 Ocak 2013 tarihlerinde Gönen´de, 7–8–9 Ocak 2013 tarihlerinde Bandırma'da gerçekleştirilen seminerler, Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinasyon Ekip üyeleri, Gönen Ticaret Odası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmenleri Numan ÖZGÜLER, Osman GÖNÜLAL ve Gökhan ÖZ tarafından verildi.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı´nın 2013 teklif çağrısı dönemi ile Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen Hayat boyu Öğrenme Programı Comenius Öğrenme Ortaklıkları kapsamında proje sunmak isteyen öğretmenlerimize rehberlik etmek amacıyla yapılan seminerlerde proje hazırlama konusunda temel bilgiler paylaşıldı ve atölye çalışmaları ile yeni proje fikirleri hayata geçirildi.


Gönen ve Bandırma da toplam 4 proje eğitimi verildi. Gönen'de 27, Bandırmada ise 82 öğretmen bu eğitimlerden faydalandı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı