Projeksiyon katkısı sürüyor

Projeksiyon katkısı sürüyor

Belediye Başkanı Sedat Pekel Projeksiyon cihazı armağanını 17 Eylik ilkokulu ile sürdürdü.

Öğrencilerimize ve okullarımıza katkı sağlamak amacıyla Bandırma Belediyesi tarafından yapılan projeksiyon aleti yardımları devam ediyor. Yapılan yardımlar kapsamında son olarak Bandırma 17 Eylül İlkokuluna Belediye Başkanı Sedat Pekel tarafından projeksiyon aleti hediye edildi.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi olarak çağdaş bir eğitim ortamına katkı sağlamak ve öğrencilerimizin daha modern imkânlara sahip olması düşüncesiyle Bandırma ve bölgedeki okullara destek verdiklerini söyledi.

Pekel: “Bandırma’nın yerel yönetimi olarak eğitim alanında yerine getirdiğimiz çalışmalarla okullarımıza ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduk. Okullarımızın fiziki problemlerinin giderilmesi ile birlikte öğrencilerimizin günümüz koşullarına uygun bir şekilde daha çağdaş bir eğitim alabilmesi için yerine getirdiğimiz araç-gereç yardımlarımız, bu amaçla sürdürdüğümüz hizmetlerimiz arasında yer alıyor. Bu düşünceyle son olarak bizlere 17 Eylül İlkokulundan gelen talep üzerine çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak amacıyla kendilerine projeksiyon aleti hediye ettik” dedi.

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli