Prosedüre göre tek aday Oya Yücel

Prosedüre göre  tek aday Oya Yücel

AK Parti Bandırma belediye Başkan aday, adayı Oya Yücel aday adaylığı başvuru takviminin son günü Ankara'da temaslarda bulundu.

AK Parti Bandırma belediye Başkan aday, adayı Oya Yücel aday adaylığı başvuru takviminin son günü Ankara'da temaslarda bulundu.

Oya Yücel'in Ankara'daki ilk adresi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Sivil Toplum, Halkla İlişkiler Başkanı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur oldu.

Oya Yücel daha sonra 27-28 dönem Balıkesir Milletvekili ve  TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanvekili ve TBMM Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Türk Grubu Üyesi Mustafa Canbey ile buluştu.

Oya Yücel daha sonra 25, 26, 27,28  Dönem Balıkesir Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, Çevre Komisyonu ve  TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi İsmail Ok ile temasta bulundu.


Oya Yücel daha sonra 28. Dönem Balıkesir Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi ve  Mali Dostluk Grubu Başkanı Ali Taylan Öztaylan ile görüştü.

Oya Yücel Ankara temaslarının son durağında MHP 28. Dönem Balıkesir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu üyesi Ekrem Gökay Yüksel ile görüştü.



Anahtar Kelimeler: Prosedüre Yücel
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı