Psikopat bir manga askerle geldi.

Psikopat bir manga askerle geldi.

Doğa´da Annesini keserek öldüren psikopat bir manga askerle çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Bandırma´nın Doğa mahallesinde tartıştığı annesi Münevver Erkan´ı gecenin bir yarısında şah damarını keserek öldüren oğlu Ahmet Erkan (42) işlediği cinayet sonrası üzerini değiştirip, mahalle camiine giderek imamın kavuğu ve cüpbesini giyip saklandığı Aksakal´daki akaryakıt istasyonunda yakalanması ardından yaptığı açıklama kan dondurdu.

Psikopat evlat annesi Menevvet Erkan´ın şah damarını keserek öldürmesini kendisine gelen vahiy tarafından emredildiğini söyleyerek "Vahiy geldi, İlahi adalet" diyerek savunma yaparken getirildiği Bandırma İlçe Jandarma Bölük Komutanlığındaki ifadesi ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine kapatıldı.

/resimler/2016-12/1/0024023668769.jpg

    ADLİYE YE BİR MANGA ASKERLE GETİRİLDİ

Anne katili psikopat evlat Ahmet Erkan, bir manga asker nezaretinde getirildiği adliyede son derece temiz giyimli ve traşlı olması dikkat çekti.

Elleri önden kelepçelenen Ahmet Erkan´ın koluna giren iki asker ile ön ve arkasından takip eden silahlı Jandarma Assubayları, olası bir müdahaleye karşı sıra dışı güvenlik önlemi içinde, mahkeme çıkarttıkları Katil evlat Ahmet Erkan´ı tutuklama sonrası aynı güvenlik içinde ceza evine teslim ettiler.

/resimler/2016-12/1/0028200076326.jpg

    KUBAN ANNE DOĞA da TOPRAĞA VERİLECEK

Doğa´da yaşanan trajik olay karşısında şaşkın olan mahalle sakinleri cinayet ve gelişmeleri anlamak ve aşgılamakta güçlük çekerken, böyle bir olayı "cinnet" olarak tanımlamaktan öte geçemediler.

Kesin ölüm raporunun hazırlanması Bursa adli tıp kurumuna sevk edilen bahtsız anne Münevver Erkan (65) 1 Aralık Perşembe bugün öğle namazına müteakıben kılınacak cenaze namazı ardından Doğa köyünde defnedilmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Psikopat manga askerle geldi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli