Psikopat ailesini katletti

Psikopat ailesini katletti

Susurluk'taki korkunç cinayette eşini ve çocuğunu öldüren psikopat başına dayadığı silah ile intihar etmek istedi.

Susurluk, meydana gelen korkunç cinayet ile sarsıldı. Uyuçturucu bağımlısı olduğu söylenen Fatih Akça, Susurluk göleti üzerinde bulunan hayvan ağılında keçi ve koyun besliyordu.

Susurluk’ta hayvancılık ile uğraştığı öğrenilen Fatih Akça, bilinmeyen bir nedenle eşi ve iki çocuğunu tabancayla vurdu. Sonrasında ise intihar girişiminde bulunarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Susurluk ilçesinde Günaydın Göleti civarında küçükbaş hayvancılığı ile uğraştığı öğrenilen Fatih Akça, henüz bilinmeyen bir nedenle yanında bulunan eşi  Bilge Akça ve 6 yaşındaki oğlu Muhammet Tahir Akça ile 9 yaşındaki kızı E.A.’nın üzerine ateş etmeye başladı.

Bu esnada babasının silahından çıkan kurşun ile yaralanan Muhammet Tahir Akça ile annesi Bilge Akça olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Çiftin 9 yaşındaki kızı E.A. kolundan yaralanırken 7 yaşındaki diğer oğlu A.A ise olaydan yara almadan kurtuldu.

Eşi ve oğlunu öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Fatih Akça ve kızı E.A yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hayvancılıkla uğraşan Akça’nın geçtiğimiz yıl eşini darp ederek bacağını kırdığı için cezaevine girdiği, bu cinayeti de cezaevinden çıktıktan hemen sonra gerçekleştirdiği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Psikopat ailesini katletti
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı