Psikopatlara ``Sigaram yok`` dedi 11 bıçak darbesi aldı

Psikopatlara ``Sigaram yok`` dedi 11 bıçak darbesi aldı

Emniyet müdürlüğü karşısında psikopat saldırısına uğrayan Edincikli Anıl Sungur aldığı 11 bıçak darbesi ile yaşam savaşı veriyor.







Bandırma`da Emniyet müdürlüğü karşısında bir grup psikopat saldırısına uğrayan Edincikli Anıl Sungur(19) aldığı 11 bıçak darbesi ile yaşam savaşı veriyor.

Müessif olay arife sabahı meydana geldi.
Edincikli kahveci Anıl Sungur işletmekte olduğu kahveyi sahur`da kapatıp arkadaşları ile Bandırma`ya Bayram alışverişine geldi.

Arkadaşlarının birisi terzide, birisi berbere`de kaldı.
Anıl`da gerekli birşeyler almak için Emniyet müdürlüğü karşısındaki İstiklal caddesinde tezgahlara bakıyordu.

Yanına birisi sokuldu sigara istedi, O da gayri ihtiyari ``Sigaram yok`` dedi ve her şey o anda olup bitti.

Genç adam ne olduğunu anlamadan vücudunun muhtelif yerlerinden kan akmaya başladı, etraftan bakışanlar kaçtı, Anıl son bir çaba ile Emniyet müdürlüğüne sığındı.

Bandırma emniyet müdürlüğüne çok kısa mesafede meydana gelen olay sonrası sığındığı polis tarafından Bandırma Devlet Hastanesine götürülerek ameliyata alınan Anıl şimdi yaşam savaşı veriyor.

Bandırma Devlet hastanesi genel cerrahi bölümünde Dr.Halit Ayaz tarafından yoğun bakıma  alınan Anıl Sungur`un ameliyatı 3 saat sürdü.
8`i sırtından, 2 si karın boşluğunda, ve 1si karaciğerden olmak üzere 11 bıçak darbesi alan Anıl Sungur ameliyattan sonra sayıkladığı tek kelime ``Bir sigara için bu yapılırmı ? `` oldu. 






tuğçe avcı
21.08.2012 04:14:59
anıla bunu yapanlar inşşal hakettikleri cezayı alırlar seni çok seviyoruz anıl

fikri
21.08.2012 15:36:45
Geçmiş olsun kadeşim Allah acil şifa versin Bir çift sözümde İlçe emniyetine İlçe emniyet müd. ne iş yapar bandırmanın belli yerlerine belli saatlerden sonda geçilmezmiş kaldıki olay merkezde oluyor Bandırma gibi küçük bir şehirde asayiş sağlanamazmı

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli