Puanlar Paylaşıldı.

Puanlar Paylaşıldı.

Etispor : 2 - Adaspor : 2




Etispor : 2 - Adaspor : 2


Gömeç Belediyespor ile İl Özel İdarespor`un ligden çekilmeleri
ve Edincikspor`un mazeret göstererek Sakaryaspor deplasmanına
gitmediği Balıkesir Süper Amatör Lig 23`üncü hafta müsabakalarına
10 Mart 2013 Pazar günü oynanan 4 karşılaşma ile devam edildi.




Erdekspor deplasmanda Edremit Bld.spor`dan aldığı beraberlikle altın değerinde bir puanla evine dönerken, Altınoluk Bld.spor, Küçükköy Bld.spor deplasmanından aldığı galibiyetle ikinciliğe yükseldi. Ligin tepesinde çözülmeyen 3 bilinmeyenli denklemin çözümü ve ligden düşecek dördüncü takımın kim olacağı ilerleyen haftalara kaldı.

Ligin 23`üncü haftasında Ayvalık temsilcisi Adaspor`u sanayi sahasında konuk eden Etispor, karşılaşmanın 21`inci dakikasında Uğur`un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçmesine rağmen, 34 ve 45`inci dakikalarda Onur`un attığı gollere engel olamayınca karşılaşmanın ilk devresi konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile kapandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Yiğitcan ve İbrahim`in yerine Gökay ve Sinan değişikliği ile başlayan Etispor, oyunun 49`uncu dakikasında Gökay`ın kullandığı korner atışı sonrası ceza sahası içerisinde iyi yükselen Sinan kafayla topu ağlara göndererek skora eşitliği getiren golü kaydetti. 2-2

İlerleyen dakikalarda her iki takımda yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca Süper Amatör Ligin ilk devresinde Cunda`da oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın Bandırma`daki rövanşı da 2-2 beraberlikle sonuçlanmış oldu.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false