Pusu kurup kafasını, gözünü patlattılar!...

Pusu kurup kafasını, gözünü patlattılar!...

Erdek'te yaşanan talihsiz olay'da sert cisimlerle başına vurulan öğretmen hayati tehlike atlattı.

Erdek'te siyaset, Ticaret ve STK'ları içine alan özgüven zehirlenmesi, akşam gecenin bir yarısı yolu kesilen spor öğretmeni Niyazi Asil Önal'ın hastanelik olana kadar darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü.

Olay akşam saat 23.30 sularında Yalı Mahallesi 4 Nolu sokak üzerinde meydana geldi. Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın damadı olan Erdek Ticaret Odası Meclis üyesi sarraf Murat Çetin ile AK Parti önceki dönem Erdek ilçe başkanı Kemal Kayan aynı sokak üzerinde yaşadıkları kentin sevilen spor öğretmenlerinden Niyazi Asil Önal'ı 4 nolu sokak üzerinde köpeğini gezdirirken önüne geçerek sosyal medya hesabında yazdığı eleştiriler nedeni ile konuşmak-hesaplaşmak istediklerini söyleyerek başlayan tartışma kısa zamanda haddini aşarak kavgaya dönüşürken, Kemal Kayan, Murat Çetin'in hesap sorma bahanesi ile yolunu kestikleri Niyazi Önal'ın başına ve vücudunun muhtelif yerlerine sert cisimle vurmaları, olayın planlanarak kurulan pusu sonucu meydana geldiğinin kanıtı oldu.

Çevreden yetişenlerin tarafları ayırması ağır yaralanan Öğretmen Niyazi Önal'ın yaralı olarak kaldırıldığı Erdek Neyyire & Sıtkı devlet hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edilmesi sağlandı.



demokrat
11.02.2024 12:36:46
Yuh olsun.Yazıklar olsun.Deveye sormuşlar şikayetin en çok nedendir diye.Deve dile gelmiş:"Sırtımdaki yük zannediyorsunuz amma değil,önümde duran başımda yürüyen eşekten şikayetçiyim."Şiddet dili her yerde.Sokakta torbacılara vurdurulan pırıl pırıl akademisyen Sinan ateş kardeşimizin daha iddianamesi yazılmadı bir yılı aşkındır.Devletin dini nedir demişler Hz.Ali'ye"Devletin dini yoktur,adaleti vardır.Adalet yoksa ne din,ne insanlık vardır."demiş.Sokaklar maganda doldu.Alllah namuslu ve dürüst insanların bu ülkede ve her yerde yardımcısı olsun.

E.T.M
13.03.2024 19:10:54
Niyazi Asil Onal'in eski ogrencisiyim, Erdek Ataturk Ilkogretim Okulu'ndan. Ruh hastasi, ofke kontrol problemi olan adamin tekiydi o zamanlar, simdi ne durumdadir bilmiyorum. 2004 yili falandi, stadyumdaydik, 19 Mayis gosterileri provasi yapiyorduk. 100 metre oteden bize seslendigini duymadigimiz icin benim ve arkadasimin az daha boynunu kiriyordu. Gerci sadece kendisi degil, o okulda gorev yapan ogretmenlerin az bir kismi haric cogu dayakciydi. Haberi gordugumde cok sasirmasam da uzuldum. Kimse boyle bir saldiriya ugramamali.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı