R. H. Bandırmaspor da 4 imza

R. H. Bandırmaspor da 4 imza

TFF 1.Lig takımlarından R.H. Bandırmaspor transferin son gününde yeni transferleriyle sözleşme imzaladı.

Bordo Beyazlı ekip, Kıbrıs Rum Kesiminden  Anorthasis takımından 10 numaralı forma giyen Ruben Rayos Serna (34) 1 yıllık, Mali’li Mahamadou Ba (21) orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan oyuncuyu B.B Erzurumspor’dan 1 yıllığına kiralık olarak, ve geçtiğimiz günlerde ön anlaşma yapılan Kaleci Kurtuluş  Yurt ile sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı.

Basın sözcüsü Özel Aydın, Çaykur Rizespor dan da Orhan Ovacıklı ile transferin bitimine saatler kala 1 yıllık sözleşme yapıldığını ve bu futbolcunun da  Bordo-beyazlı formayı giyeceğini söyledi.

Bandırma Palas Oteli’nde yapılan basın toplantısında 3 futbolcunun tanıtımını ve imza töreni gerçekleştirildi. İmza törenine As Başkan Adem Yılmaz, 2. Başkan Mehmet Özbay, Mustafa Der, katıldı. Bordo-Beyazlı ekibin basın Sözcüsü Özel Aydın ilk dört haftanın kendilerinin beklediği gibi olmadığını vurgulayarak şunları aktardı:

“Daha iyi sonuçlar beklerken, biraz hayal kırıklığı yaşadık. Ancak milli aradan sonra çok koşan , çok çalışan, çok güçlü herkesin merak ettiği bir Bandırmaspor ile Türkiye yeniden tanışacak.” dedi.

Yeni transferler imza töreninden sonra yaptıkları açıklamalarda R.H. Bandırmaspor’a geldikleri için mutlu olduklarını vurgulayıp, bizler de takım arkadaşlarımızla birlikte  Bandırmaspor’u daha yukarılara çıkartacağız” dediler. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: . . Bandırmaspor
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı