RADYO SEV ÖDÜL TÖRENİNE SON NOKTA DERGİSİ EDİTÖRÜ LEVENT MERCAN DAMGA VURDU

RADYO SEV ÖDÜL TÖRENİNE SON NOKTA DERGİSİ EDİTÖRÜ LEVENT MERCAN DAMGA VURDU

20. YAYIN YILINI KUTLAYAN BALIKESİR SEV RADYO YILIN EN BAŞARILI 50 İSMİNİ BELİRLEDİ.





Balıkesir Sev Radyo 20. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında yılın en başarılı 50 ismini belirledi. Ödül töreninde Balıkesir'in öne çıkan işadamları, sanayiciler, siyasiler ve basın mensupları hazır bulundu.  Balıkesir'in en sevilen radyolarından olan Sev Radyo'nun sahibi Osman Yurdusev, düzenlediği mükemmel organizasyonla katılımcıların takdirini topladı.

Sev Radyo'nun vermiş olduğu 50 ödülden 2'si Edremit Körfezine gitti.

Yılın en başarılı dergisi olarak Son Nokta Dergisi ilan edilirken, yılın en başarılı belediye başkanı olarak da Güre Belediye Başkanı Sn Kamil Saka seçildi. Güre Belediye Başkanı Sn Kamil Saka'nın ödülünü, Sn Saka adına, CHP İl Başkanı Av.Muzaffer Mavuk aldı. Mavuk, Kamil Saka adına ödül alırken yaptığı konuşmada İktidar 2 Temmuz'da Madımak'ta acılarımızı anmamızı bile istemedi. Özellikle Aziz Yıldırım davasını bugüne denk getirdiler ve gündem değiştirdiler” dedi.

 

ÖDÜL TÖRENİNE SON NOKTA DERGİSİ EDİTÖRÜ LEVENT MERCAN DAMGA VURDU
Son Nokta Dergisi adına ödülü Editör Levent Mercan aldı. Mercan, Son Nokta Dergisi adına ödül alırken yaptığı konuşmada CHP İl Başkanı'na yüklendi. Mercan yaptığı ödül konuşmasında Sn Mavuk acılarımızdan, yananlarımızdan bahsetmektesiniz. Bu ülkede yakanların çocuklarının gözyaşlarından bahseden başbakanımız var. Sizin Parti Meclisinizde Fettullah Gülen'e asrın lideri diyen, Dersim'i bahane ederek Mustafa Kemal Atatürk'ü soykırımcı yapmak isteyenler var. Siz kongreye giderken çarşaf liste dediniz ama blokla bitirdiniz. Partinizde bunlar yaşanırken siz ne kadar sosyal demokratım diyeceksiniz. Halkı da çarşafa dolayıp, bloka mı batıracaksınız..?” sözleri ödül törenine damga vurdu.

Ödül töreninden tam ayrılmak üzereyken, CHP İl Başkanı Av. Muzaffer Mavuk'un Son Nokta Dergisi Editörü Levent Mercan'ın yanına gelip, Bu sözleri burada sarf etmeniz hiç de doğru olmadı. Şimdi medya bu sözleri koz olarak kullanacak, sorunlar var biliyorum ve çözmek için görevimin başındayım, ama sizin bu sözleri sarf etmeniz doğru olmadı” sözlerini kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı