Rahatsızlık geçiren Kapçak, Urla`da Rezidans`a alındı

Rahatsızlık geçiren Kapçak, Urla`da Rezidans`a alındı

Muhittin Kapçak, Dürüşşafaka`ya ait İzmir, Urla`da bulunan Rezidans`ta gözetim altına alındı.

Bandırma’nın yetiştirdiği eski futbolculardan Beşiktaş forması giymiş ender futbolculardan Muhittin Kapçak, torununun diploma töreni için gittiği İzmir’de geçirdiği rahatsızlığın ardından hastanede tedavi altında alınmıştı.

İzmir`deki tedavisi sonucu beyin damarlarında  tıkanma sonucu kısmi felçle karşılaştığı öğrenilen Muhittin Kapçak  tedavisi ardından rehabilitasyon amacı ile Urla`da bulunan Dürüşşafaka Rezidans`a alındı..

Futbolculuk ve Antrenörlük yaşamında başarıları ve beyefendi kimliği ile sevilen Muhittin Kapçak, dün yeni rehabilitasyon merkezinde Teyfik Yalgın tarafından ziyaret edilerek durumu hakkında ilgililerden bilgi alındı.

Yalgın, Muhittin Kapçak`ın Hastaneden Urla Dürüşşafaka Rezidans`a alınması ardından sağlığında önemli gelişmeler gözlendiğini, burada kaldığı süre içinde kendisi tarafından sürekli ziyaret edilerek gözlem altında tutulacağını kaydetti.

Yalgın, Bandırma Manşet aracılığı ile Bandırmalıların selam ve sevgilerini ilettiği Kapçak`ın son derece mutlu olduğunu ve gülümseyerek kendisinin de tüm sevenlerine selam iletmesini söylediğini kaydetti.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı