Rakibinin kalbine girdi.

Rakibinin kalbine girdi.

Mirza, aday adayı rakibi S.Panç`ın köyünde gövde gösterisi yaptı.

Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza dün gece aday adaylarından Selim Panç’ın köyü Sahil Yenice’ye büyük bir konvoy ile adeta çıkartma yaptı.

Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, diğer aday adaylarından Selim Panç’ın köyü olan Sahil Yenice Köyünde dün gece düzenlediği toplantıda büyük bir coşku ile karşılandı.

SAHİL YENİCE KÖYÜNE ADETA ÇIKARTMA YAPTI

Bandırma’da Cumhuriyet Medyanında ekibi ile bir araya gelen Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, burada oluşturulan konvoy ile aday adaylarından Selim Panç’ın köyü olan Sahil Yenice’ye tabiri yerinde ise çıkartma yaptı. Bandırma’dan 30’a yakın aracın katıldığı konvoy ile köye giden Dursun Mirza’yı Sahil Yenice Köylüleri köy kahvehaneleri önünde büyük bir coşku ile karşıladılar. Tüm kahvehaneleri tek tek dolaşan ve köylüler ile sohbet eden Mirza; “Köylü Milletin Efendisidir. Biz her zaman köylümüzün yanında olduk. Onların sorunları, her zaman bizim sorunlarımız ve önceliğimiz oldu. Onların dertleri bizim dertlerimiz, onların mutluluğu bizim mutluluğumuz oldu” dedi.

MİRZA: “SELİM PANÇ BİZİM KARDEŞİMİZDİR”

Aday Adaylarından Selim Panç’ı da köylüler ile konuşan Başkan Aday Adayı Dursun Miza; “Selim bizim her zaman kardeşimizdir. Hem partide hem de parti dışında sevdiğimiz, saydığımız bir kardeşimiz. Siyasete yeni başladı. İlerleyen yıllarda onunda da parti içerisinde başarı yakalayacağından şüphem yok. Siyasetin zor iş olduğu her zaman söyledim, yine söylüyorum” dedi.

“KÖYLÜDEN ALINANI YİNE KÖYLÜYE VERECEĞİZ”

Sahil Yenice Köyünde AKP ve politikalarını da sert bir dille eleştiren Dursun Mirza; “Biliyorsunuz ki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi oldu. Bandırma’nın da il olma hayali yok oldu. Bunu yapan AKP, Bandırmalı vatandaşımı kenara koydu, yok saydı. Büyüyen Bandırma’ya dur dedi, sen il olamazsın dedi. Köylüme “senin köylük haklarını elinden alıyorum dedi”.  Muhtarıma “evet sen muhtarsın ama artık sadece adın var” dedi. Köylümün kendi emeği ile ürettiği, kendi alın teri ile çoğalttığı toprağa göz koydu. “Bu toprak köylünün değil, bundan sonra hazinenin” dedi. Ben Dursun Mirza olarak, Bandırma Belediyesine Başkan olduğumda köylüden alınan tek karış toprağa kadar köylümün çıkarlarını düşünerek hareket edeceğim. Köylüden alınanı zengine değil; köylüden alınanı yine köylüye vereceğiz” dedi.



Doğuş Fidancılık
9.11.2013 18:57:56
Bu haberde yayınlanan resimlerden kalabalık insanların olduğu iki resim`in sahil yenice köyü halkıyla hiçbir alakası yok o resimlerde sahil yenice köyünden hiç kimse yok bu nasıl haberciliktir sahil yenice köyü halkını kullanarak birilerinin çıkarları için yalan habercilik yapmaya kalkmayın ve hemen o iki resmi bu haberden kaldırın yoksa sahil yenice köyü halkının çok büyük tepkisini alırsınız ve halk olarak bu işin peşini bırakmayız.

  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu