Rakipleri yine sarardı

Rakipleri yine sarardı

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı, 26 İl ve 35 ilçe de bulunan temsilcilikleri tarafından yapılan saha araştırmalarına göre; Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

Kamu-Der´in her yıl düzenlediği, yılın en iyi belediye başkanları, siyasetçileri, iş adamları, bürokratlar ve kamu görevlilerinin tespit edildiği kamuoyu araştırması ve anket sonuçlarına göre; Yılın en başarılı belediye başkanı olarak seçilen; Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, basın huzurunda 21 Ekim 2017 Cumartesi günü ödülünü alacak.

/resimler/2017-9/26/2227008490103.jpg

Sarı: ?Mutluluk verici bir ödül?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından kendisine verilen ?Başarılı Belediye Başkanı? ödülünü değerlendirdi.

Bu ödülün veriliş kriterlerini bilmediğini vurgulayan Sarı, şunları söyledi:

?Kriterleri bilmiyorum ama zor ortam ve koşullarda verilen hizmet ile ilgili olduğunu tahmin ediyorum. Görev yaptığım hiçbir dönemde, yokluklar ve ekonomik yetersizlikler mazeretlerine sığınmayarak, olanaklarımı zorlayıp hizmet üretmeye çalıştım. Bugün de öyle yapıyorum. Beni bu ödüle layık bulanlara teşekkür ederim.?



Anahtar Kelimeler: Rakipleri yine sarardı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli