Ramazan Bayer, Emlak Piyasasında söz sahibi oldu.

Ramazan Bayer, Emlak Piyasasında söz sahibi oldu.

Bandırma ve Erdek eski Milli Emlak Şeflerinden Ramazan Bayer, Erdek`te Gayrimenkul yatırım danışmanlığına başladı.

Bandırma ve Erdek eski Milli Emlak Şeflerinden Ramazan Bayer, Erdek`te açtığı Gayrimenkul yatırım danışmanlığı ofisinde, Emlak piyasasında söz sahibi oldu.

Uzun yıllar kamudaki karıyeri ve mesleki tecrübesi ile bütünleşen Gayrinekul yatırım danışmanlığı ve Emlak ofisi ile Erdek ve çevresinde Emlak talebi olan dost ve müşterilerine hizmet vermeye başlayan Ramazan Bayer, özellikle Balıkesir`in büyükşehir olması ile birlikte Gayrimenkul tasarrufunda yaşanan kargaşa ve karışıklığın teknik ve hukuki bilgiye dayanan karıyere ihtiyacı bulunduğuna işaret etti.

Büyükşehir ile birlikte, köy ve beldelerin mahalle, ilçe belediyelerinin ise büyükşehir`den planlanan yeni uygulamalara gebe olduğunu belirten Bayer, bu noktada Gayrımenkul tasarrufçularının alma ve satma noktasında ciddi firmalarla diyaloğ ve danışma hizmeti almalarının kendi menfaatleri icabı olduğunu kaydetti.

Erdek Neyyire Sıtkı caddesi gazinolar önü 2. kattaki ofisinde 7/24 mesai veren Ramazan Bayer, Gayrinemkul tasarrufunun ciddi bir konu olduğunu, özelliklede güvenilir uzmanlara danışılması gerektiğini önerdi.




  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı