Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Rektörlük Ramazan Bayramı dolayısı ile yazlı mesaj yayımladı.

Sosyal mesafe ile tanıştığımız, sevdiklerimizden ayrı geçirmek zorunda kaldığımız ve belki de bu vesileyle birbirimizin kıymetini çok daha iyi anladığımız farklı bir Ramazan Ayı’nı geride bırakarak bir bayram gününe daha ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar toplumsal bağlarımızın güçlendiği, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği mukaddes günlerdir. Bu bayram sosyal mesafe kuralına uymaya devam edecek, büyüklerimizin ziyaretine gidemeyecek, dostlarımızla bir araya gelemeyeceğiz belki; ama içinde bulunduğumuz zor koşullar, aylardır içimizde büyüyen özlem ve bayramın manevi iklimi ile mesafelerin önemi olmadığını idrak edeceğiz. Bayramın maneviyatı ile gönüllerimiz arasındaki sosyal mesafe ortadan kalkacak ve manen birbirimize yakınlaşacağız.

 

İnanıyoruz ki yepyeni başlangıçlara vesile olacak çok özel bir bayram yaşayacağız. Bu düşünce ve temennilerle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlıklı, mutlu ve güzel günler getirmesini diliyoruz.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü

 



Anahtar Kelimeler: Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli