Ramazan Pideleri İstanbul'dan

Ramazan Pideleri İstanbul

Hayırlara aracı olan Muhtar Başkan Hancıoğlu'na Tuzla DELTA Kimya'dan bin pidelik bağışı geldi.

Kendi olanakları yeterli olmasa'da, yardımın ilk elden adrese tesliminde güvenilir liman olduğu tescillenen Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu'na bukez İstanbul-Tuzla'da faaliyet gösteren DELTA kimya'dan bin adet Ramazan pidesi bağışı geldi.

Bağış sahibi Bandırma'lı iş adamı DELTA Kimya yönetim kurulu Başkanı Sinan Uçanok 28 Nisan 2019 tarihinde (91) yaşında vefat eden Babası Hayrullah Uçanok'un manevi hatırası adına gönderdiği Ramazan pidelerinin yerine ulaşması ricasında bulunurken, kadim dostu Ahmet Belenli'ye de bu hayratların dağıtılmasında Hancıoğlu'na yardımcı olması ricasında bulundu.

3 yıl önce bugün hakkın rahmetine kavuşan Bandırma'nın eski sanayi eşrafından oto ustası Hayrullah Uçanok'un 28 Nisan 2022 senesi devriyesinin Kadir gecesi kandili ile örtüşmesi  Uçanok ailesine ayrı bir manevi huzur verdi. 

İş dünyasının saygın isimlerinden Sinan Uçanok'un ailesi adına böylesine anlamlı birgünde Bandırma'da maneviyata ilişkin iftar sofralarına katık olması düşüncesi Muhtar Nur Hancıoğlu'nuna mutlu etti.

İstanbul'dan Bandırma'ya uzanan elin kendileri olmasından büyük haz duyduğunu açıklayan Muhtar Hancıoğlu, "Sinan bey'in bu jesti bizleri çok mutlu etti. Böylesine kutsal bir düşünceye aracı olmak gurur verici, Bu mübarek günlerde bir sofraya katık olmanın miktarı değil düşüncesi büyüklüktür." dedi. 



Anahtar Kelimeler: Ramazan Pideleri İstanbul'
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı