Recep İvedük´ün benzeri

Recep İvedük´ün benzeri

Ocaklar´da Balık Evi açan, Balıkçı Recep İvedük´e olan benzerliği nedeni ile resim çektirmekten işine bakamıyor

Ekonomik hayat şartları, tatilileride, tatilcileride etkilese bile, turizmde cazibe merkezi Ocaklar´ın tatlı dilli, güler yüzlü esnafı, eflasyona göre değil, bütçeye göre hizmetle tatil için Ocaklar´a gelenlere hizmet veriyor.

Ersin Metin & Aptullah Sarbay ikilisi aslında yılların balıkçısı, balıkçı olunur´da balığın kimyası bilinmez mi..

İşte bu ikili her yaz olduğu gibi bu yaz sezonunda da Ocaklar iskelesi ile Şok market arasında kalan bölümde, deniz ile iç içe kurdukları mekan, Deniz-Balık ve Deniz gazimetlerinden oluşan konsepte adeta müze gibi.

/resimler/2019-7/6/0137526501122.jpg

Adı Riba Balık Evi...

Riba Balık Evi öyle sıradan bir lokanta değil, usta balıkçıların mutfakta sıradanlığın ötesinde gerçekleştirdikleri damak tadı ile bir gelenin bir daha gelmesini sağlayan maharetleri, zaman zaman siparişleri yetiştirmekte zorlanmalarına neden oluyor.

"Herşey çok güzel olacak" sloganı ile başlayı, "Ocaklar tüm misafirlerini kucaklar" slogası ile konuklarını ağırlayan Ersin Metin & Aptullah Sarıbay ikilisi ilk günler mekan konsepti ile resim çektirmekle yetinen müşterilerinin son günlerde sinema-sanat dünyasında "Recep İvedük" uyarlaması ile büyük sükse yapan Gökhan Şahabakan´a benzerliği nedeni ile Ersin Metin ile resim çektirmek istemeleri işleri dahada hararetlendirdi.

/resimler/2019-7/6/0143243694879.jpg

Usta Deniz ve Balık adamı Ersin Metin, Gökhan Şahabakan benzerliği dolayısı ile resim çektirmek isteyen müşterilerine "Hayır" deme şansı olmadığı için mesai kaybı yaşıyor.

Ersin Metin, müşteri-işletme ilişkilerini üst noktada tutmak adına verdikleri çabanın öncelikle damak tadı ve fiyatlandırma olduğuna dikkat çekerek, resim çektirmenin ise bu için garnetürü olduğunu söylüyor.

/resimler/2019-7/6/0147440887648.jpg

 

Deniz mahsullerini hazırlamada, lakite ve damak tadından taviz vermeyen Ersin Metin & Aptullah Sarbay bu anlamda tescil olmasa´da müşterilerinin kaliteyi tescil edip kendilerinin marka olduklarını söylemelerinin dahi guru verici olduğunu belirtirken, Riba Balık Evi´nin ızgara-tava dışında Balık Köftesi, Balık Kokoreç ve Kalamar´da sıradanlığın ötesinde damak tadını yakaladıklarını gizlemiyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: Recep İvedük benzeri
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli