Recep Şekerci`den açıklama

Recep Şekerci`den açıklama

Etimaden İşletme Müdürü Recep Şekerci hakkında Gazetemizde yayımlanan haberlere açıklamada bulundu.





Uzun yıllardır Bandırma'da görev yapmakta olan İşletme Müdürü Sn. Recep ŞEKERCİ, 13 Mart 2013 Çarşamba akşamı fabrika dönüşünde uğrayarak Laleli Camiinde kıldığı yatsı namazı sonrası, görev yaptığı Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü'nde geçmiş yıllarda birlikte çalıştığı emekli birkaç arkadaşı ile karşılaşmış ve davetleri üzerine adını haberinizden öğrendiği kahvede bulunmuştur. Dolayısıyla kendisinin 13 Mart günü Güray Kahve'de olması, hayatın olağan akışı içerisinde ve önceden planlanmamış bir durum olup gazeteniz haberinde yer aldığı gibi, siyasi amaçlı bir toplantıda hazır bulunması söz konusu değildir.

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Recep ŞEKERCİ, bir kamu görevlisi olarak Devlet Memuru sıfatıyla görevini tarafsız bir şekilde yerine getirmekte ve siyasi kimlik taşımamaktadır. Ayrıca kendisine, AKP ya da herhangi bir siyasi partiden belediye başkanlığına aday olması hususunda yapılmış bir teklif veya yeşil ışık yakma olayı bulunmamaktadır.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünde üst düzey yönetici sıfatıyla görevini yıllardır layıkıyla yerine getiren İşletme Müdürü Recep ŞEKERCİ, bahsi geçen törene bizzat Biga Kaymakamı Sn. Fatih GENEL Bey tarafından davet edilmiş ve nezaketen davete icabet etmiştir. Bugüne kadar devlet memuru sıfatı ile bağdaşmayan hiçbir tutum ve davranış sergilemeyen Recep ŞEKERCİ davet edildiği teslim törenine, haberde vurgulanmaya çalışıldığının aksine, Teşekkül üst düzey yöneticisi olarak ve Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nü temsilen katılmıştır.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bor sektöründe dünya lideri olup, 841 milyon TL 2011 yılı karı ile Türkiye Genelinde en çok kar eden 4. kuruluştur. Bu kapsamda kurum üst düzey yöneticileri çok yoğun bir tempo ile çalışmakta ve Teşekkülün kendilerine belirlediği program dahilinde görevli olarak şehir dışında da bulunmaktadırlar. CHP'li 7 milletvekilinin geldiği tarihten hemen önce Çevre ve Madencilik Sempozyumuna katılmak üzere” Trabzon'da görevli olan İşletme Müdürü Sn. Recep ŞEKERCİ bu görevin hemen arkasından hiç dinlenmeden ve Genel Müdürlükçe belirlenmiş program gereği Bandırma ve Emet Tesislerinin Kristalizasyon ve Filitrasyon İşlemlerini Mukayese etmek üzere” Emet Bor ve Asit Fabrikalarına görevli olarak gitmiştir. Kaldı ki, CHP'li 7 milletvekilinin tesisleri ziyareti hakkında İşletme Müdürlüğü'ne veya Genel Müdürlüğe yapılmış yazılı bir ziyaret talebi olmadığı gibi, CHP'li milletvekillerinin tesislere gelişi resmi bir ziyaret değildir.


Recep Şekerci
Etimaden Bandırma İşletmeleri Müesese müdürü






bekir öztürk
13.10.2014 00:07:01
Ne oldu hani hiç bir partinin temsilcisi değildi. AKP den aday olmadı bu şahıs öztayla nın gücünü kullanıp işletmede kölelik sistemi kurmuş işçiye memura hatta mühendise varasıya hakaret hatta küfür eden bir Bolu beyi

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı