Rektör Manyas’ta doğa yürüyüşüne katıldı

Rektör Manyas’ta doğa yürüyüşüne katıldı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in de katıldığı beş km.lik doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Manyas Meslek Yüksek Okulu tarafından organize edilen ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir’inde, katıldığı doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Manyas’ın eşsiz doğa güzellikleri içinde gerçekleşen Doğa yürüyüşünde katılımcılara pınar başında ekmek arası köfte ikramı yapıldı.

Manyas'ın kırsal Boğazpınar Mahallesine araçlarla gelen öğrenciler mahalle meydanında toplandılar sonrasında birlikte mahallenin Soğuksu mevkii denilen mesire alanına yaya olarak gittiler. Beş km.lik yolu kat eden öğrenciler mesire alanında uzunca bir vakit geçirdikten sonra kendilerine dağıtılan kumanyalar ile piknik yaptılar, dönüşte ise araçlarla Manyas'a döndüler.

Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir yaptığı açıklama da "2021-2022 öğretim yılı bahar dönemiyle birlikte bir ay sonra falan bu öğretim yılını da kapatacağız. Mayıs ayı da ülkemizin en güzel aylarından biri, müdürümüz ve öğrencilerimiz güzel bir etkinlik düzenlemişler, sağ olsunlar. Başkanım da bizimle birlikte yürüyüşe katıldılar. Bölgemizin çok güzel bir yerini görüp, tanımış olduk. Öğrencilerimiz ve akademisyen arkadaşlarımız için de güzel bir etkinlik oldu.”dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı