Rektör, Özdemir'den 8 Mart mesajı

Rektör, Özdemir

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Mesajı

İnsanlık olarak zor süreçlerden geçtiğimiz bir dönemde, anlayışın, saygının, sevginin önemini daha iyi idrak ediyor, tüm dünyaya barışın ve huzurun hâkim olmasını temenni ediyoruz. Farklı kültürlerin ve toplumların bir arada yaşadığı dünyamızda toplumu aile, aileyi ise, temelinde topluma sevgiyi aşılayan kadın oluşturmaktadır. Bugünün dünyasında kadınların eşitlik, özgürlük ve toplumsal haksızlık noktasında yaşadıkları önemli problemler olduğunu görüyoruz. Ülkemizde kadınların yaşamakta olduğu bu problemleri ortadan kaldıracak çözüm odaklı çalışmalara her gün bir yenisinin eklendiğini görmek bizleri mutlu etmektedir.

Bu önemli konuda toplumun her kesimine büyük görevler düşmektedir. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak biz de bu sorumluluk bilinci ile hareket etmekteyiz. Kadına yönelik her türlü ayırımcılıktan arındırılmış bir eğitim-öğretim ortamının sağlanması ve toplumumuzun bu konuda bilinçlendirilmesinin çok önemli olduğuna inanıyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün ifade ettiği anlamın sadece o günle sınırlı kalmaması temennisiyle, başta Üniversitemizin çok değerli kadın çalışanları ve öğrencileri olmak üzere, dünyanın her yerindeki kadınların bu anlamlı gününü kutlar, dünyanın her yerindeki kadınların da hak ettikleri değer ve saygınlığa ulaşmasını dilerim.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir

Rektör



Anahtar Kelimeler: Rektör Özdemir' mesajı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false