Renan Bilek geliyor.

Renan Bilek geliyor.

Kanal D Televizyonunun beğeni ile izlendiği Öyle Bir Geçer Zamanki” dizisinin Süleyman'ı Renan Bilek, 2 perdelik Aramızda Kalsın” isimli komedi oyunu ile Burhaniye ye geliyor.




Burhaniye de bir söyleşiyekatılacak olan Renan Bilek, söyleşi sonrası 2 perdelik Aramızda Kalsın” isimli komedi oyunu ile Burhaniyelilerle buluşacak.

Burhaniye`de 2 perdelik Aramızda Kalsın” isimli komedi oyunu ile Burhaniyelilerle buluşacak olan Kanal D Televizyonunun beğeni ile izlendiği Öyle Bir Geçer Zamanki” dizisinin Süleyman'ı” Renan Bilek oyun öncesi bir söyleşiye de katılacağı açıklandı.

Tiyatro sanatçısı Renan Bilek'in yapacağı söyleşi ve tiyatro gösterisinin biletlerinin satışa çıktığını söyleyen Organizatör Dağcan Ege Demir, Televizyon dizisinin önemli sanatçıları arasında olan ve büyük beğeni ile izlenen Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinin Süleyman'ı Renan Bilek'i uzun uğraşlar sonucu Burhaniye bir söyleşi ve tiyatro oyunu sergilemesi için çalıştık. 25 Mart 2012 Pazar günü İskele Deli Mavi Bar'da bir söyleşiye katılacak olan Renan Bilek, akşam'da saat 20.00'de Fabrika Bar'da tek kişilik 2 perdelik müzikli komedi eseri Aramızda Kalsın” oyunu ile Burhaniye halkının karşısına çıkacak. Sevilen bu önemli tiyatro sanatçımızın Fabrika Bar'da yapılacak olan oyununa tüm Burhaniye ve Körfez halkını bekliyoruz” dedi.
Demir, bilet satış notlarının ise Burhaniye Urutlar Pasajı Cengiz Kuaför, "Pehlivan oğlu Market karşısı
Acapella Müzik evi ve söyleşinin yapılacağı Deli Mavi Bar'dan temin edilebilir" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı