Renan Bilek yine Full Tıme

Renan Bilek yine Full Tıme

``Aramızda kalsın`` adlı oyunu ile 9 Kasım`da dolu dolu salona oynayan ünlü sanatçı 7 Aralık`ta da oturacak yer bulunmadı





``Aramızda kalsın`` adlı oyunu ile 9 Kasım`da dolu dolu salona oynayan ünlü sanatçı 7 Aralık`ta da oturacak yer bulunmadı.

Ferhan Şensoy`un çok yönlü oyuncusu Renan Bilek sosyal aktiviteleri ile gönüllere taht kuran ÇYDD`nin konuğu olarak bir ay ara ile yeniden Bandırma`daydı.

Ünlü sanatçı tek kişilik gösterisi ile yine ortamı kırdı geçirdi, Gülerken düşündürdü.

``Aramızda kalsın`` adlı oyunu ile sahne ve müzik yaşamındaki özeli paylaşan sanatçı  eserinin hiçbir gazetede 3-5 kupona hediye olarak verilmiyeceğini gerekirse, arzu edildiği sürece bu sahneyi oynuyacağını söyledi.

Renan Bilek zaman zaman kahkalara boğduğu izleyenlerine veda ederken aramızdan ayrılan Barış Manço, Baykal Kent, Cem Karaca ve  Erol Günaydın gibi üstadları da yağdetmeden geçmedi.




Sayim Alkazak
9.12.2012 00:04:28
Evet, gerçekten de seyredilmeye değerdi Renan Belek. Kimi zaman güldürdü, kimi zaman düşündürdü. Her şey güzeldi, ancak finalde tüm salon ayakta alkışlarken Sayın Belediye Başkanımız Sedat Pekel, eşi ve yanındaki bayan nedense oturarak alkışladılar. Bu beni üzdü gerçekten.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı