REŞADİYESPOR 2 SUSURLUKSPOR 1

REŞADİYESPOR  2  SUSURLUKSPOR 1

Reşadiye'ye Susurluk'tan can suyu

Süper lig  Gönen temsilcisi Reşadiye spor  sentetik sahada taraftarında desteği ile rakibi Susurlukspor’ u 2-1 mağlup etti.

Ümit Kalkan, Necmettin Anas, Hüseyin Bağcı ‘nı yönettiği karşılaşmaya. Gönen Reşadiye spor…Serdar, Semih, Çağın, Bülent  Ali Can, Furkan, Ahmet, Mümin(Mert), Anıl(Şener)(Serdar), İbrahim, Salih…

Susurlukspor. H. Hayri, Furkan, Veli can, Aykut, Coşkun, Seyfettin, Samet, Emir can, Altan, Ercüment, Furkan tertibi ile çıktılar.

Susurlukspor puan ile dönmek isterken Reşadiye spor saha ve taraftar desteği ile 3 puan istiyordu. Maç ortada devam ederken bir Susurluk akınında Salih’in düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Sadi takımını 0/1 öne geçirdi. Golden sonra Reşadiye spor beraberlik için Susurluk kalesinde gol aramaya başladı. Susurluk 18 içersin de topu elle kesilmesi ile kazanılan penaltıyı İbrahim kullandı ve takımının beraberlik golünü attı ilk yarı 1/1. İkinci yarı top her iki kalede gidip gelmesine rağmen takımlar gol ile buluşamıyorlardı. Bir Reşadiye spor akınında Ahmet takımına birgol daha kazandırarak2-1 öne geçirdi. Maçın sonlarına doğru Furkan Kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve maçta başka gol olmayınca Reşadiye spor  2 gol ile 3 puan aldı.



Anahtar Kelimeler: REŞADİYESPOR SUSURLUKSPOR
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false