Reşadiyespor topbaşı yaptı.

Reşadiyespor topbaşı yaptı.

Altan Kurtbaş’ın teknik direktörlüğe getirildiği Reşadiyespor’da hedef şampiyonluk

Balıkesir Süper Amatör Ligde mücadele edecek Gönen temsilcisi Reşadiyespor çim sahada Antrenör Altan KURTBAŞ nezaretinde ilk antrenmanını yaptı.

Başkan İlkay DEDELİOĞLU “Balıkesir Süper Amatör ligde Gönen’i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tam yetki ile Antrenör Altan KURTBAŞ ’ı takımın başına getirdik ve takıma tecrübeli ve deneyimli futbolcular transfer ettik.”dedi

 Başkan DEDELİOĞLU Bu sezon kadrolarına kattıkları Evren GÜDER (Bandırmaspor) Berkay BÖLÜKBAŞI (Kocaeli Kullarspor) Doğuş KONAT, Anıl METİ, Çağın YILDIRIM (İç transfer) Ferhat YILMAZ (Milas Bel. Spor) Mehmet DOĞAN (Salihlispor) Samet AKAR (Bigadiç Bel. Spor)Mert YÜKSEL, Hacı Ömer KAHRAMAN (Gönenspor) Engin DOĞAN (Çine Madran) Furkan SAĞLAM (Etispor) Gökhan KASAP (Bandırma Sanayispor) Kaptan İbrahim DENİZ ile ise iç transfer yaptıklarını açıkladı.

 Başkan DEDELİOĞLU “Antrenör Altan KURTBAŞ nezaretinde ilk antrenmanımızı yaptık. Reşadiyespor olarak en iyi ve centilmence mücadele ederek Gönen’i temsil edeceğiz ve ligin sonunda’da Şampiyon olarak kupayı kaldırmak istiyoruz. Bunun için Antrenör Altan KURTBAŞ sporcu kardeşlerimize güveniyoruz.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: Reşadiyespor topbaşı yaptı.
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı