Resmi açılış yapıldı

Resmi açılış yapıldı

Balıkçı barınağı, Marina'da yeni Atatürk büstü açılışı yapıldı.

Bandırma'da demirli taş-sıcak su olarak tanımlanan Hacıyusuf Mahalleninin körfeze bakan yüzünde ulusal balıkçılığın önünün açılması noktasında büyük çaba ve harcama yapılarak hizmete sokulan Balıkçı Barınağı & Marina'da yapımı tamamlanan Atatürk büst'ü bugün yapılan mütevazı törenle açıldı.

Ulusal balıkçılığın başkenti Çakıl'da kurulu SS. Çakıl Su Ürünleri Kooperatifine tahsis edilen yeni Balıkçı Barınağı & Marina'da sahil güvenlik ve kooperatif yapılanması tamamlanıp, Bandırma'nın denize açılan yeni kapısı olarak hizmet vermesine karşın bugüne dek kurumsal yapıya kimlik kazandıracak bir büst'ün olmayışı ADD'yi harekete geçirdi.

SS Çakıl Su Ürünleri Kooperattifi yönetimi taleplerini ADD Şube başkanlığına bildirmesi ardından başlayan koordinasyon ve planlama başta Bandırma Belediyesi olmak üzere, projeye sponsör olan kişi ve kuruluşların çabası ile tamamlanan Atatürk büst'ü bugün yapılan açlış töreni ile resmen Yeni Balıkçı Barınağı-Marina'nın eksikliği giderilmiş oldu.

ADD şubesi tarafından pandemi kuralları çerçevesinde yapılan açılışta saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ardından konuşan SS. Su ürünleri kooperatifi başkanı Hakkı Sır, "Önemli bir eksikliğimiz Başta ADD yönetimi ve Bandırma Belediyesinin çabaları ile barınağımıza kazandırıldı, emek ve çabası bulunan herkese ve açılışımıza katılan siz değerli konuklarımıza sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

ADD Şube Başkanı Serdar Polat ise "SS. Çakıl Köyü ve Çevresi Su Ürünleri Kooperatifi bahçesine; İzmir'de ikematgah eden Balyalı hayırsever bir vatandaşımızın
Desteğiyle yaptırmış olduğumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Büstümüzün açılışını gerçekleştirdik. Katılan herkese ve Büstün yapımında bizleri destekleyen; Bandırma Belediyemize ve SS. Çakıl Köyü ve Çevresi Su Ürünleri Kooperatifi Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz."dedi.

Daha sonra törene katılan 911 ekibi tarafından Atatürk büstünü saran albayrağımız özenle kadırıldı.

Açılışa İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert ve bazı yönetim çevresi yanı sıra, Gaziler vakfı Başkanı Gazi Arif  Can, CHP yönetimi, Eğitim Sen temsilciliği yanı sıra sivil toplum kuruluşları sakinleri katıldı.



Anahtar Kelimeler: Resmi açılış yapıldı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı