RİDERS´TEN SIRA DIŞI KUTLAMA

RİDERS´TEN SIRA DIŞI KUTLAMA

Erdek Motor Kulübü, Riders Emniyet teşkilatının 173. yılını kutladı.

Erdek güvenli sürüş motor kulübü RİDERS Emniyet teşkilatının 173. yıldönümü mücasebeti ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette, teşkilatın Polis gününü kutladı.

Muhammet Ali Polat başkanlığındaki Erdek RİDERS motor kulüp, düzenli bir şekilde geldiği Emniyet Müdürlüğünde, Emniyet Müdürü Mehmet Çatak tarafından karşılandı.

Riders grubu kendi bünyesinde düzenli ve güvenli sürüş kuralları çerçevesinde bir araya gelen motor tutkunlarının zaman zaman doğa safarileri yaptıklarını, bu anlamda kısa bir süre önce Türkiye de faaliyet gösteren başka kentlerin motor kulüpleri ile birlikte yaklaşık 3 bin motorluk Çanakkale -Şehitlere saygı turu gerçekleştirdikleri anlatıldı.

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak Motor safarilerinin güvenli sürüş ortamında son derece keyifli olacağını, kendisininde bu noktada özelmi olduğunu söyledi.

/resimler/2018-4/10/1720325019914.jpg

Çatak, Erdek Riders´in disiplinli-Güvenli sürüş programlarının diğer motorculara örnek olduğunu özellikle Erdek bölgesinde büyük kaygı ile izlenen bilinçsiz motor kullanımı dolayısı ile istenmeyen kayıplar yaşandığını, Emniyet teşkilatı olarak bu anlamda gerçekleştirdikleri denetimlerin çözüm olmadığını, ihtiyaç olan motorculuğun güvenli kullanımı noktasında Riders gibi sivil toplum kuruluşlarının katkısı gerektiğini söyledi.

Erdek Riders ekibi polis teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü dolayısı ile Emniyet müdürü Mehmet Çatak´a özel hediye verdi.

/resimler/2018-4/10/1721558458989.jpg



Anahtar Kelimeler: RİDERS SIRA DIŞI KUTLAMA
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu