RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, yeni yönetim kurulu ile birlikte gittiği Ankara'da TOBB genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu ve  Yönetim Kurulu Sönmez Bekdemir,  Armağan Ahmet Ergüzeloğlu,  Alper Sargın, Bahadır Çolak, Fatih Mehmet Ataç, Mehmet Doğan, Mehmet Özbay, Osman Lafçı, Ozan Akdoğan, Süleyman Tümay Özbeyli ve Metin Şener,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyarette konuşan BTO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz; "Biz uzlaşma modeliyle tek liste halinde gayet güzel sakin bir seçim geçirdik. 40 arkadaşımızla birlikte listemizi verdik. Bu süreçte de meclisimizin yüzde 60’ı, yönetimimizin yüzde 80’i yenilendi. Çok genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Rifat Başkanımız duayen başkanımız. Bandırma’da inanılmaz derecede sevilen bir isim. İnşallah Mayıs ayında da Başkanımızla birlikte önümüzdeki 4 yılı beraber götüreceğiz" dedi.



Anahtar Kelimeler: RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’ ZİYARET
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı