RİSK YÖNETİM EĞİTİMLERİNE BAŞLANDI

RİSK YÖNETİM EĞİTİMLERİNE BAŞLANDI

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDE SÜREÇ VE RİSK YÖNETİM EĞİTİMLERİNE BAŞLANDI

Bandırma Belediyesi ile Türkiye Kalite Derneği-Kalder arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Süreç ve Risk Yönetimi Eğitimleri başladı. Verilecek olan eğitimlerle birlikte Bandırma Belediyesi’nin kurumsal kimliğinin geliştirmesi amaçlanıyor.

İlk etapta Belediye Daire Müdürleri ve ilgili personellerin yer aldığı kurum eğitim süreçleri yaklaşık olarak 6 aylık bir süre zarfında yüz yüze görüşmeler ve çeşitli eğitimlerle devam edecek. Bugün devam eğitimlerde yer alan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun süreçle ilgili açıklamalarda bulunurken bu eğitimlerle Bandırma Belediyesi’nin kurumsal kimliğinin gelişmesine katkı sunarak insan odaklı değil sistemli bir yapıyla Belediye hizmetlerinin yarınlara taşınmasını amaçladıklarını vurguladı.

Başkan Tolga Tosun: “Bizler bu eğitimlerle Bandırma Belediyesi’ni gelecek yıllara daha sağlıklı bir yapıyla taşımak istiyoruz. Yarınlarda bu makamlarda başkaları da yer alacak. Bu süreçlerle birlikte Belediyemizi sistem odaklı sağlam kurumsal bir yapıya dönüştürmek önceliğimizdir. Bu amaçla alanında tecrübeli bir kuruluş olan KalDer ile yapmış olduğumuz işbirliğimizle bu süreci daha da hızlandıracağız. Artık farklı bir pencereden bakıp farklı bir bakış açısı ile ilerleyeceğiz. Eğitimlerimiz ve kurumsallaşma sürecimiz Belediyemize, personelimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: YÖNETİM EĞİTİMLERİNE BAŞLANDI
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli