Robin Hood Avşaspor`a yemek sponsörü oldu

Robin Hood Avşaspor`a yemek sponsörü oldu

1.Amatör Küme`nin deniz aşrı takımı Avşaspor lig bitene kadar CHP il genel Meclisi Üyesi İsmet Koçyiğit`ten yeyip içecek.




`` Nerede hizmet, Orada İsmet``

Bölge siyaset arenasının en hareketli, en çalışkan ve dürüst kimliği İsmet Koçyiğit sportif etkinliklere olan katkısını Bandırma spor taraftarlarından sonra ada takımı Avşaspor`a sponsör olarak gösterdi.

Koçyiğit 1.Amatör Kümenin mali sorun yaşayan kulübü Avşaspor`un ulaşım olumsuzluğu nedeni ile erken gelip geç dönmesi gerektiğinden maçlarını oynadığı Bandırma`da yiyip içme ihtiyacını karşılamaya sponsör oldu.

Sıra dışı faaliyetleri ile partili partisiz herkesin sevgisini kazanan İsmet Koçyiğit`in toplumsal faaliyetlerde katkı sağladığı alanların siyasi görüşüne bakmadan, sadece gereksinimin olması gerekip gerekmediği noktasında ön araştırmayı yaptıktan sonra katkı vermesi siyasi kimliğinden öte insan kimliğini öne çıkartıyor.

Bir çok siyasinin örnek alması gerektiği noktada zaman zaman bu çıkışları nedeni ile kendi partisi CHP de dahi istenmeyen adam profili çizen Koçyiğit
bildiği yolda gönül rahatlılığı ile yürümenin keyfini sürüyor.

İnsan ve çevre odaklı tüm aktivitelere açık destek veren CHP li il genel meclisi üyesi İsmet Koçyiğit bu özelliği nedeni ile sadece Bandırma`da değil Balıkesir`in 936 köyü, 33 beldesi ve 18 ilçesinde en az bir milletvekili kadar tanınıyor.



İl genel Meclisi Üyesi İsmet Koçyiğit`in sporsör olması ile Avşaspor bundan böyle maçlara aç çıkmayacak.



ahmet
21.01.2013 17:35:08
TEBRİKLER KOÇYİĞİT HER KESİM SENİ SEVİYOR ÇİZGİNİ BOZMA İNANDIGIN DOGRUDA YOLUNA DEVAM ET YANINDAYIZ

burak deniz
21.01.2013 20:49:11
helal olsun İSMET KOÇYİĞİT!!! avşanın otelleri lokantaları ve özellikle BELEDİYE si bütün yaz para basıyorlar. bi takıma sahip çıkamamışlar. YAZIKLAR OLSUN!!!

Sadullah BATUR
21.01.2013 21:39:20
Sevgili KOÇYİĞİT, seni kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.Çizginden şaşmadan ve ödün vermeden devam et dostum.

Fahri
24.01.2013 13:37:45
fazla merak iyi getirmez!... ? Cok merak ediyorum da.

Fahri
25.01.2013 14:49:22
Yayın ilkemizi sizden öğrenecek değiliz. sorunuza elbette yanıt veririz ama PC arkasına saklananlara değil. buyurun gelin ofisimizde sizi bekliyoruz!...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı