Roma Dondurma kurumsallaşıyor

Roma Dondurma kurumsallaşıyor

40 yıllık Dondurma üstadı Yılmaz Atik, adıyla, tadıyla ünlü ROMA Dondurmasını kurumsallaştırıyor

Bandırma'lıların deden toruna yakından tanıdıkları Arnavut asıllı Dondurnacı sülale Atik'lerin son son veliaht-ı Yılmaz Atik, birileri gibi süt tozu ile değil, halis muhlis süt ile arettiği renk renk ROMA dondurmasını markalaştırıyor.

Yılmaz Atik, Bandırma Beylediyesi Kapalı Pazar Yeri Yaşam alanında sürdürdüğü çalışmasını, seri üretime yönelik yeni makine parkuru ile zenginleştirirken, üretim artışını yeni pazar alanları ilede güçlendirdi.

Dondurma üstadı Yılmaz Atik ilk anlaşmayı Bandırma Belediyesi ile yaparak, Belediye'nin Cafelerine ROMA Dondurması standını ekledi.

Atik, özellikle damak tadı noktasında farklılığı fark eden Dondurma müptelalarının ROMA farklılığını aradıkları birçok noktada bulmaları için pazar arayışlarını sürdürdüğünü kaydetti.

ROMA dondurması reyonuna sahip olacak satış temsilcileri aracılığı ile kentin her noktasına ulaşmak amacında olduğunu açıklayan üsdat Yılmaz Atik; "Gerçek şu ki artık insanımız dondurmayı 365 gün tüketiyor, ancak sütten ve kendine özgü üretim kalitesi ile üretilmiş olmak kaidesi ile, Biz Roma Dondurması olarak dededen toruna adıyla, tadıyla gıda kodeksine uygun üretimi ile Bandırmalıların damağında o tadı bırakmış bir markayız, şimdiki hedefimiz bu lezzeti kenti birçok noktasına taşımak." Dedi



Anahtar Kelimeler: Dondurma kurumsallaşıyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı