Romanlara 31 Mart dopingi

Romanlara 31 Mart dopingi

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: ?31 Mart´ta sandıkta bunlara sağlam bir tokat atın!?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Atatürk Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Şarkılı-türkülü, davullu-zurnalı coşkulu gecede konuşan Sarı, şunları söyledi:

?Sizler Erdek´in, bu coğrafyanın en çalışkan insanlarısınız. Sizin yanında yer aldığım için bana kızanlar var. Ben, Romanları seviyorum. Sizinle birlikte gittiğim hiçbir yerde utanmıyorum. Bildiğim bir şey var. Sizler, açgözlü değilsiniz. Siz, hiçbir zaman dünya için biriktirmezsiniz. Karnınız doyunca mutlu olmasını biliyorsunuz. Sizi sevmeyen ölsün. 31 Mart´taki seçim, hepimiz için çok önemli. Bu seçimde Erdek´i, para ile satın alamayacaklarını herkese göstereceğiz. Karşı partinin ilk sıra meclis üyesi adayı zengin ama parayı nereden bulduğu belli. İnternet sitelerine bir bakarsanız görürsünüz. Herkes mesleğiyle gurur duymak zorundadır. Gurur duymayınca, biz mesleğini söyleyince kimse kızmasın. Benim Yüksek Kaldırım´da, 11, 12, 13 numaralı genelevlerim yok. Erdek´in namusu da bana emanet. Karşı partinin belediye meclis listesine bir bakın. Listede Erdekli yok. Bir de bizim partinin listesine bakın. Her zaman sokakta görüp derdinizi anlatabileceğiniz kişilerden oluşuyor. 31 Mart´ta, sandık başında bunlara Atatürk Mahallesi´nden sağlam bir tokat atın. 31 Mart´ta, hem Erdek´te, hem de Balıkesir Büyükşehir´de seçimi kazanmamız gerekiyor. Bizim Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkan adayımız İsmail Ok´u tanıyorsunuz. Ak Parti´nin adayı Yücel Yılmaz´ı tanıyanınız var mı? İsmail Ok´un seçimi kazanacağına inanıyorum.?

/resimler/2019-3/11/0104469027894.jpg

Atatürk Mahallesi sakinlerinin kendisine ?Mimar başkan? diye tezahürat yapması üzerine Sarı, ?Artık bana ?Mimar başkan´ diye hitap etmeyin. ?Baba başkan´ deyin. Gelecekte ise ?dede başkan´ dersiniz? diye konuştu.

Başkan Sarı, daha sonra mahalle sakinleriyle birlikte ?Mihriban? türküsünü seslendirdi. Sarı, mahallelilerle birlikte Roman oyunları da oynadı.

/resimler/2019-3/11/0105104184692.jpg



Anahtar Kelimeler: Romanlara Mart dopingi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false