Rotary asamblesi yapıldı

Rotary asamblesi yapıldı

Bandırma`daki Asambleye 2440.Bölge Guvarnörü Güneş Ertaş da katıldı. Bu yılki ana tema, Hizmet Yoluyla Barış”






Rotary
Kulübü 2440. Bölge Asamblesi, Bandırma'da yapıldı.


Eken Prestige Oteli'nde gerçekleşen asamblenin ardından gerçekleşen yemekte açılış konuşmasını Bandırma Rotary Kulübü Başkanı İlkay Pireci yaptı.

Ardından konuşan 2440. Bölge Guvarnörü Güneş Ertaş, Rotary Kulübü'nün uluslararası hedefleri ve hizmet alanları konusunda düşüncelerini açıkladı.

Rotary Kulübü'nün, yaptığı çalışmalar sonucunda dünyayı, yüzde 99 oranında çocuk felcinden arındırdığını, bu hastalığa neden olan polio virüsünün, şu anda sadece Bengladeş, Afganistan ve Nijerya'da görüldüğüne dikkati çeken Ertaş, kulüplerinin bu yılki temasının Hizmet Yoluyla Barış” olduğunu vurgularken, şunları söyledi:

Rotary'in bu yıl altı ana dalda hizmet çalışmaları olacak. Bunların başında barış ve anlaşmalar, hastalıkların önlenmesi konusunda insanların bilinçlendirilmesi, okuma-yazma seferberliği, su ve hijyen, anne-çocuk sağlığı ve toplumsal gelişmeye katkıdan oluşuyor.”

Ertaş, 2013 yılının şubat ayında ise Bandırma'da, Liderlik Eğitim semineri” düzenleneceğini açıkladı.

Konuşmasının ardından Bandırma Rotary Kulübü Başkanı İlkay Pireci, 2440.Bölge Guvarnörü Güneş Ertaş'a bir tablo armağan etti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı