Rotary`den ağız ve diş sağlığı taraması

Rotary`den ağız ve diş sağlığı taraması

Ş.Bedir Karabıyık ilk öğretimde hem Ağız ve Diş sağlığı taraması yapıldı, Hemde öğrencilere Diş fırçası ile Diş macunu dağıtıldı.




Bandırma Rotary kulübü taşımalı Eğitimin önemli adreslerinden Şehit Bedir Karabıyık ilk öğretimde Ağız ve Diş sağlığı taraması gerçekleştirdi.

Sosyal aktiviteleri ile kamu oyunda adından söz ettiren Bandırma Rotary kulübü bugün geniş bir katılımla Şehit bedir karabıyık ilk öğretim okulunda Ağız ve Diş sağlığı taraması başlattı.

``Sağlıklı bir neslin ön koşulu, Sağlıklı bir ağıza sahip olmaktır`` deyiminden yola çıkarak geçmişte de bir dizi proje katkısı yaptığı Ş.Bedir Karabıyık ilk öğretim okulunda bukez Ağız ve Diş sağlığı taraması gerçekleştiren Bandırma Rotary kulübü ardından taramadan geçirdiği çocuklara Diş fırçası ve Diş macunu armağan etti.

Bilindiği üzere Bandırma rotary kulübü ayni okulda bir süre önce Su kullanımı konusunda konferans vermişti.

Ş.Bedir karabıyık ilk öğretim okulundaki öğrencilerin tümünün taramadan geçirileceği proje bugün başladı, 1 Mart`da sona erecek.

Projede hekim olarak ayni zamanda Rotary kulübü üyesi olan Dt.İlker Pozan ile Dt.Semih Sert görev aldılar.

Bandırma Rotary kulübü başkanı Osman Muslubaş yaptığı açıklamada Taşımalı Eğitimin önemli adreslerinden Ş.Bedir Karabıyık`ın öğrenci profili anlamında katkı verilmesi en uygun okul olduğu için bu okula değişik zaman ve tarihlerde çeşitli projeler üreterek hayata geçirdiklerini söyledi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı