RUSYA TEMASLARI DEVAM EDİYOR.

RUSYA TEMASLARI DEVAM EDİYOR.

"Moskova Agroprodmash Fuarı”na düzenlediği iş seyahati kapsamında temasları devam etti.

Bandırma Ticaret Borsası, üyelerinin sektörleri ile ilgili gelişmeleri küresel düzeyde takip edebilmeleri için "Moskova Agroprodmash Fuarı”na düzenlediği iş seyahati kapsamında temasları devam etti. Borsamızın iş insanları Moskova Büyükelçiliği Ticaret Baş Müşavirliği tarafından ağırlandı.

Ülkemizden Rusya Federasyonu tarafına yapılan İhracat durumu, ürün grupları, ilgili ürün gruplarının başka ülkeler tarafından rekabet ve pazar durumu ve mevcut durumda potansiyel ihracat yapılabilecek ürün ve ürün grupları hakkında değerlendirmelerde sunumda bulundular. 

Firmalarımız da bireysel olarak firmalarına ve çalışmalarına detaylı bir şekilde anlattılar hedefleri ve ihracat durumlar hakkında bilgi verdiler. 

Ticaret Baş müşaviri Çiğdem Şamiloğlu Erkoç ve Ticaret Müşaviri Ahmet Onur Öztürk bey nezaretinde karşılıklı olarak pazar değerlendirmesi ve olası yapılabilecek ihracat ürünleri hakkında değerlendirmeler yapıldı. 

Grubumuz ve Müşavirliğimiz arasında yapılan bu görüşme her iki taraf için memnuniyetle karşılandı. 

Bandırma Ticaret Borsası ve grubumuz adına büyükelçimiz ve Müşavirliğimiz yetkililerine ziyaretin anısına plaket hediye takdim edildi. 



Anahtar Kelimeler: RUSYA TEMASLARI DEVAM EDİYOR.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı