Rüzgar kızlar yine esti.

Rüzgar kızlar yine esti.

Her girdikleri yarışta, Erdek`in adını duyuran Krosçu rüzgar kızlar 8-9 Mart`da Samsun`da finallerde yarışacak.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu`nun krosçu rüzgar kızları Pamukkale`den dereceyle dönünde 8-9 Mart`ta Samsun`da yapılacak finallere katılma hakkı kazandı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN eşliğinde Balıkesir Gençlik ve Spor Kulübü ile Manisa`da yapılan Kros Bölgesel Lig Yarışlarında başarılı olan Krosçularımız, Hafta sonu 22-23 Şubat`ta katıldıkları Denizli/Pamukkale yarışmalarından da derece ile döndüler.

Erdek’in Rüzgar Kızları 1-2 Şubat’ta Manisa’da yapılan 1. Kademe yarışlarında kulüp arkadaşları ile üstün bir mücadele sergileyip, 22-23 Şubat’ta Pamukkale/Denizli’de yapılan 2. Kademe yarışlarınıda kazanmaları ardından 8-9 Mart 2014 tarihinde Samsun’da yapılacak olan finallere katılma hakkı kazandı.

Bunun yanı sıra ocak ayında Okullar arası Kros İl Şampiyonu olan Erdek 18 Eylül Ortaokulu Yıldız Kız Kros takımı 15-16 Şubat’ta Grup-Bölge Şampiyonluğu için gittikleri Aydın ilinde bölge beşincisi oldular.

25-26 Ocak’ta İstanbul’da kazanılan Türkiye Şampiyonluğu’ndan sonra sorumluluğumuz daha da arttan Erdek 18 Eylül Kız Kros takımının 8-9 Mart`ta, Samsun`da yapılacak finallerde de başarılı olmaları bekleniyor.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false