Rüzgârgülü can aldı.

Rüzgârgülü can aldı.

Gönen-Havutça´daki deneme rüzgârgülü montaj çalışmasında meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı.

Gönen- Edinilen bilgiye göre Selimoğlu group tarafından yeni yatırım projesi olarak gündeme taşınan ve EPDK lisans normlarına göre bölgenin rüzgâr ölçümlerini almak üzere Havutça mahallesine kurulun Rüzgâr hız sensörü (anemometre) lerin birisinin yıkılması üzerine bölgeye gönderilen onarım ekibi kaza geçirdi.

Tonlarca ağırlıkta olan Rüzgâr hız sensörü (anemometre) üzerlerine düştüğü iki onarım elemanından birisi hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.

Rüzgâr hız sensörü (anemometre)´nin devrilmesi sonucu ağır yaralı olarak Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan Erol Karaot(39) hemen ameliyata alında.

İş kazasında ağır yaralanan Erol Karaot´un ilk belirlemelere göre kol ve bacaklarda parçalı kırıkların yanı sıra iç kanama geçirdiği tespit edildi.

Selimoğlu group tarafından Rüzgâr gülü kurmak üzere bölgeye yerleştirilen Rüzgâr hız sensörü (anemometre)´nin devrilmesi sonucu meydana gelen İş kazasın İsmail Dökece (30) olay yerinde hayatını kaybetti.

Selimoğlu group tarafından Gönen-Havutça mahallesinde kurulmak istenen Rüzgârgülü projesinin ön fizibilitesi için bölgeye yerleştirilen Rüzgâr hız sensörü (anemometre)nin devrilmesi sonucu meydana gelen iş kazası ile ilgili olarak Gönen Cumhuriyet savcılığı gerekli soruşturmayı başlatırken, öncelikle kazada hayatını kaybeden İsmail Dökece (30)u kesin ölüm raporu alınması için Bursa adli tıp kurumuna oradan ´da memleketi Karabük´e gönderdi.

/resimler/2015-12/23/1916053135522.jpg

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Rüzg rgülü aldı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli