RÜZGÂR GİBİ GEÇTİ.

RÜZGÂR GİBİ GEÇTİ.

Bandırma, Kurtdereli Adidas Kobiler Turnuvası Bandırma C.T.E'nin şampiyonluğu ile noktalandı.

Kurtdereli Bandırma adidas spor mağazaları tarafından organize ediler kobiler ligi futbol turnuvası bu gün oyanan final maçıyla tamamlandı.Çok çekişmeli maçların izlendiği turnuva sonucunda şampiyonluğu Bandırma C.T.E kazandı.

17 mayıs 2014 tarihinde start alan Bandırma Kobiler Ligi 10 takım 150 sporcunun katılımıyla başladı,22 haziran 20,30 da Çözüm hukuk bürosu ,Bandırma C.T.E arasında oynanan futbol maçı ile tamamlanmıştır.

Final maçından önce oynanan gösteri maçında , Bandırma kobiler ligi heyeti teknik komitesi tarafından seçilen .turnuvaya katılan takımlarda yer alan oyunculardan oluşan maç kadrolarıyla final öncesi seyir zevki yüksek gösteri maçı yapılmıştır.Gösteri maçı 10-10 berabere bitmiştir.

Final maçında hafızalarda yer alan bir pozisyonda  maç skoru 2-2 iken Bandırma C.T.E takımı sporcusu Sezai HAMİTOĞLU nunatmış olduğu gölün elle attığını söyleyerek hakemi uyarması ve gölün iptalini sağlamasıdır.Sezai HAMİTOĞLU yaptığı bu fair -play  davranışından ötürü kendi takımı ,rakip takım oyuncuları ve seyirciler tarafından alkış almıştır,maç sonrasında Sezai HAMİTOĞLU tertip komitesi tarafından turnuva fair-play ödülüne layık görülmüştür

Turnuvanın gol kralı Bandırma C.T.E takımında 20 gol ile Volkan KARAŞ olmuştur.

Final maçını 7-3 skorla kazanan Bandırma C.T.E takımı Bandırma da ilki düzenlenen Bandırma Kobiler Ligi Halı Saha Futbol turnuvasında şampiyon olmuştur.

Turnuva da görev alan ve Balıkesir İl hakem komitesinin atadığı tüm hakemler ve final maçında Balıkesir bölgesi il hakemı Burak KALKANDELEN gösterdiği üstün performans  göz doldurmuştur.

Turnuva sonucunda gol kralı ödülünü Volkan KARAS a,fair –play ödülünü Sezai HAMİTOĞLUNA Bandırma Duru Halı saha işletmecisi Ömer DURUSOY takdim etmiştir.

Turnuva ikincisine madalyalarını Bandırma kurtderelispor adidas mağaza müdür Yusuf ÖZESER,ikincilik kupasın ise Beden eğitimi öğretmeni İlkan ERTAN VERMİŞTİR.

Şampiyon olan takımın madalyalarını Kurtderelispor adidas yönetim kurulu üyesi Levent ŞALİŞ ,Şampiyonluk kupasını ise Bandırma ya ve spora yaptığı katkılarla sayısız sporcu yetiştirenve hepimizin saygı ve sevgisini kazanan beden eğitimi öğretmeni Algan KARTAL Takdim etmiştir.

 

Maç ve ödül töreni sonrasında  turnuva organizasyon komitesinde yer alan Kurtdereli Adidas yönetim kurulu üyesi Levent ŞALİŞve kurtdereli bandırma mağazası müdürü Yusuf ÖZESER turnuvaya katılan tüm takımlara teknik desteklerinden dolayı sayın Algan KARTAL a ve İlkan ERTAN a teşekkürlerini iletmiştir.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı