Ş. Mustafa Boz Özel Eğitimden Basketbol desteği

Ş. Mustafa Boz Özel Eğitimden Basketbol desteği

Liseler arası Basketbol karşılaşmalarında Bandırma takımlarına tribün desteği veren Ş. Mustafa Boz Özel Eğitim takımlarına final kazandırdı.

2014-2015 Liseler arası Basketbol turnuvasında Bandırma takımlarına destek veren Şehit Mustafa Boz özel eğitim öğrencileri tribün katkısı ile ŞMG Anadolu Lisesi ile Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine tur atlattılar.

Bandırma’da faaliyet gösteren Şehir Mustafa Boz Özel Eğitim Okulu Başta Okul Müdürü Eyüp Tezcan Köse, Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Sağlam ve öğrencilerin katıldığı destekleme grubu öncelikle kardeş okul oldukları ŞMG Anadolu lisesi Gönen Mustafa Uşdu Anadolu lisesini, ardından Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, Gönen Ömer Seyfettin Anadolu lisesini mağlup etti.

Marmara bölgesi olarak iki grupta oynanan karşılaşmalarda Bandırma takımlarının Gönen takımlarını yenerek finale yükselmelerinde tribün katkısı sağlayan Ş. Mustafa Boz Özel eğitim okuluna gerek MŞG gerekse Haydar Çavuş’tan teşekkür geldi.

Marmara grubu 1 ve 2.si olarak Balıkesir’deki il Şampiyonasına katılacak olan ŞMG ile Haydar Çavuş Anadolu liseleri 23 Aralık’ta il elemesi finale kaldıkları takdirde ise 30 Aralık’ta il Finallerinde İl Şampiyonluğu için mücadele vercekler.

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli